2777
2789
عنوان

هیچکس منو آدم حساب نمیکنه چرا

1343 بازدید | 24 پست

وقتی با فامیل میریم بیرون یا عید دیدنی اکثرا سلام نمیدن یا من دادنی خودشونو میزنن به نشنیدن

اصلا باهام صحبت نمیکنن یا به جای اینکه اسممو بگن «این»خطابم میکنن

17 سالمه

نمیدونم بگین وسواسی شدم و این فقط فکر منه یا واقعا اینطوریه ..

چون من هیچوقت به هیچ کدومشون حرف بدی نزدم کلا کم حرف و ساکتم اونا یجوری رفتار میکنن انگار وجود ندارم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات ادما همینه جذب کسایی میشن ک خودشون خودشونو مطرح میکنن،ینی میرن سمت کسی ک بیان سمتشون 

مثلا من ساکت باشم ب خودشون زحمت نمیدن بگن خود ادم خوبیه من برم پیشش و...

این بار از اون لاک خودت بودن یکم بیا بیرون ,بلندتر سلام کن با لبخند و ذوق و خوش و بش و احوال پرسی گرم حتی دست بده 

یهو بین حرفاشون توام نظرتو بده یا ی سوال بپرس و...

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

کم رو و خجالتی هستی؟

اگه راحت باشم اجتماعی هستم ولی کلا رو نمیدن و وقتی حرفی میزنم هیچ توجهی نمیکنن منم خب حرف نمی‌زنم..

وقتیم میایم مامان و بابام میگن چرا ساکت بودی چرا افسرده ای و..

ذات ادما همینه جذب کسایی میشن ک خودشون خودشونو مطرح مسکنن،ینی میرن سمت کسی ک بیان سمتشون  مثلا ...

منم خیلی سعی میکنم قاطی جمع شم ولی اصلا توجهی به حرفام نمیکنن خب منم حس بدی و ضایع شدن پیدا میکنم و حرف نمی‌زنم طبیعتاً 

رو «این»خطابم کردن خیلی حساس شدم مثلا دوستام به جای اینکه بگن با فلانی (من)یه جایی رفتیم میگن دیروز ...

منم از واژه ی این استفاده می کنم حساس نباش بگیم ایشون خیلی رسمی می شع ، این یکی از مشکلات زبان فارسیه😅

احتمالا مهمونی شلوغ بوده متوجه نشدن بهشون سلام کردی ، شاید هم آروم سلام کردی و کسی نشنیده ، شاید هم کلا اونا مدلشون اینه و با همه ی کسایی ک تو این رنج سنین این مدلین، در کل ارزش غصه خوردن نداره

منم خیلی سعی میکنم قاطی جمع شم ولی اصلا توجهی به حرفام نمیکنن خب منم حس بدی و ضایع شدن پیدا میکنم و ...

حس بد ب خودت تو چشماتم حتی مشخصه پس اون لحظه سعی کن تو قوی ترین حالت خودت باشی ،ینی بی شک و دلهره برو جلو

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام