عزیزدلم،خیلی خوشحالم برات انشالله همه چیز به خوبی و خوشی برات بگدره و 9ماه دیگه بسلامتی بغلش کنی❤حتما از حودت بهم.خبر بده
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
چشم عزیزم انشاالله برا خودتم ارزومندم ماه بعد با توکل بخدا بیای بگی باردارم
انشالله ممنونم
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
چشم عزیزم انشاالله برا خودتم ارزومندم ماه بعد با توکل بخدا بیای بگی باردارم
سلام رفتی ازمایش ؟
کارای خدا خیلی قشنگن ببین چطوری سورپرایزت کرده الهی ک تن جفتتون سالم و سلامت باشه گل من خلاصه خیلی برات ذوق زدم ان شاالله مهادا و اون یکی رفیق عزیزی ک آی یو آی کرده بود هم باخبر خوش بیاد وتمااااام چشم انتظارا