2777
2789
عنوان

بی بی چک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 57 پست
واییییی جدیییی میگیییی بگو بخداااااا  اخییییی خدایا شکرتتت واقعااا خیلی برات خوشحال شدممم دورت ...

فاطی باورم نمیشه

دکتر میگفت شانس بارداریت این ماه ۵یا۶درصده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم برات عزیزم چون میدونم چی میکشی خیلی سخته چشم انتظاری.فقط توکل کن بخدا و بگو اگه مصلحته کن ...

ممنونم عزیزم چشم توکل به خدا انشاءالله هرچی صلاحمه همون بشه ممنون مهربون ان شاءالله نی نی تو سالم بغل بگیری و این دوران شیرین ترین دورانت باشه 

@مهسا7770    

وای خدااااا رز جونم خداروشکررررررر عزیزم 😍😍😍😍مبارک باشه انشالله واست زود برو ازمایش باور کن از خوشحالی اشکم اومد واست😍😍😍😍😍

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

فاطی باورم نمیشه دکتر میگفت شانس بارداریت این ماه ۵یا۶درصده

این یعنی تا خدا هست اون بالا ،حرف دکتر سیری چند

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

باورم نمیشه معصومه

باورت بشه فقط استراحت کن برو خونه مامانت بمون پله بالا پایین نکن تا ماه۵ اصلا هیچ کاری نکن ایشالا این سری بشه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
وای خدااااا رز جونم خداروشکررررررر عزیزم 😍😍😍😍مبارک باشه انشالله واست زود برو ازمایش باور کن از خ ...

مرسی عزیز دلم

مهسا خودممم باورم نمیشه.ماهی ک دکترم ناامیدم کرده بود خدا معجزه کرد برام

باورت بشه فقط استراحت کن برو خونه مامانت بمون پله بالا پایین نکن تا ماه۵ اصلا هیچ کاری نکن ایشالا ای ...

اره معصومه

بزار برم آزمایش

دکتر بهم گفت چهارشنبه بیا توکل بخدا

عزیزم هزار بار مبارکت باشه. منم ابان سقط داشتم. از اسفند اقدامم این ماه ک پریود شدم. چرا شما سقط شد؟

قلبش نزده بود

مرده بود تو شکمم

سر بارداری اول دفعه اول اقدام حامله شدم و بعد سقط شد🥺

ولی سر این بارداریم یک وسال نیم اقدام بود

چقدر گریه کردم

عکس رنگی رفتم

ای یو ای هم کردم منفی بود

شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد،بازم باردار نمیشدم چون حرکت اسپرمش کم بود.این دفعه هم دکتر گفت ۶درصد شانس بارداریت حالا تو اقدامتو بکن،ک اقدام کرد و مثبت شد بی بی چک

اصلا باورم نمیشد 

پریودم عقب انداخته بودم فکر میکردم هورمونام بهم ریخته ب بارداری فکر نمیکردم