2777
2789
عنوان

بی بی چک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 57 پست

ای خدااااا فدات بشم مننن🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مبارکه عشقم مبارکه مامان شدنت خیلی خوشحال شدم بخدا بغضم گرفت الهی به حق همین. شب عزیز صحیح و سلامت بغلش بگیری قربونت برم دیدی گفتم ناامید نشو عیدیتو گرفتی خداروشکررر

ای خدااااا فدات بشم مننن🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مبارکه عشقم مبارکه مامان شدنت خیلی خوشحا ...

اره نگاری

اصلا باورم نمیشه 

درست موقع ای ک هیچ امیدی اون ماه ب باردار شدن نداشتم حامله شدم

خیلی غیر منتظره و معجزه وار بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نگاری اصلا باورم نمیشه  درست موقع ای ک هیچ امیدی اون ماه ب باردار شدن نداشتم حامله شدم خ ...

عزیزدلم😍😍به سلامتی

هییچ کاری برای خدا نشد نداره اینو هیچوقت فراموش نکن فقط مراقب خودت و نی نی کوچولومون باش 

عزیزدلم،خیلی خوشحالم برات انشالله همه چیز به خوبی و خوشی برات بگدره و 9ماه دیگه بسلامتی بغلش کنی❤حتما از حودت بهم.خبر بده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عزیزدلم،خیلی خوشحالم برات انشالله همه چیز به خوبی و خوشی برات بگدره و 9ماه دیگه بسلامتی بغلش کنی❤حتم ...

چشم عزیزم 

انشاالله برا خودتم ارزومندم ماه بعد با توکل بخدا بیای بگی باردارم

چشم عزیزم  انشاالله برا خودتم ارزومندم ماه بعد با توکل بخدا بیای بگی باردارم

انشالله ممنونم

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چشم عزیزم  انشاالله برا خودتم ارزومندم ماه بعد با توکل بخدا بیای بگی باردارم

سلام رفتی ازمایش ؟

سللللللاممممممم عزززززیززززززدلم الهییییی دورت بگردم مبارکه چقدر برات خوشحال شدم ایییییییی جااااااااان عشقم عزیزم اشکم در اومد خداروشکر خداروشکر 😭😭😭😭بهترین خبری ک این مدت شنیدم الهی ک تن جفتتون سالم و سلامت باشه توی حال خوبت هممون رو دعا کن

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
سللللللاممممممم عزززززیززززززدلم الهییییی دورت بگردم مبارکه چقدر برات خوشحال شدم ایییییییی جاااااااا ...

مرسی عزیزدلم خودمم باورم نمیشه درست ماهی ک انتظار نداشتم اتفاق افتاد

مرسی عزیزدلم خودمم باورم نمیشه درست ماهی ک انتظار نداشتم اتفاق افتاد

کارای خدا خیلی قشنگن ببین چطوری سورپرایزت کرده الهی ک تن جفتتون سالم و سلامت باشه گل من خلاصه خیلی برات ذوق زدم ان شاالله مهادا و اون یکی رفیق عزیزی ک آی یو آی کرده بود هم باخبر خوش بیاد وتمااااام چشم انتظارا 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
کارای خدا خیلی قشنگن ببین چطوری سورپرایزت کرده الهی ک تن جفتتون سالم و سلامت باشه گل من خلاصه خیلی ب ...

مهادا ای سو ای کرده؟

حدیث دکتر بهم گفته بود شانس بارداریت۶درصده😐