لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 عنوان یاعلی😔♥♥ 159 بازدید | 16 پست حالا که علی علیست بر لبما را ب علی ببخش یا رب💚 وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿 1403/01/11 | 00:38 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 10070 الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشید 💋♥️♥️
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشی ... ممنون خدا خیرت بده💚💚💚چ دعای قشنگی کردی برام هزار برابرش ب خودت برگرده💙💚♥ وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 التماس دعا محتاجم ب دعات گلم💚قابل باشم حتما♥❤ وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 18003 اللهم عجل لولیک الفرج آقا تو سرازیری قبر تنهام نذارید منتظر شما هستم یا علی مددی در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 10070 ممنون خدا خیرت بده💚💚💚 چ دعای قشنگی کردی برام هزار برابرش ب خودت برگرده💙💚♥ عزیزمی کاری نکردم انجام وظیفه بود عزیزم برام خیلی دعا کن محتاجم ♥️🕋😍
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 اللهم عجل لولیک الفرج آقا تو سرازیری قبر تنهام نذارید منتظر شما هستم یا علی مددی ان شاالله عمرتون طولانی وپربرکت باشه🌼💙 وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 عزیزمی کاری نکردم انجام وظیفه بود عزیزم برام خیلی دعا کن محتاجم ♥️🕋😍 من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷قابل باشم حتماان شاالله ب حق صاحب این شبها دنیا ومافیها طبق میل شما بچرخه وگرفتاریتون حل بشه الهی آمین💙💚 وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
khodashokret عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 10070 من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷 قابل باشم حتما ان شاالله ب حق صاحب این شبها دن ... انشاءالله حاجت روا بشی دورت بگردم حتما قابلی انشاءالله ک همه آرزوهای قشنگت تبدیل ب واقعیت بشن عزیزم 😍😍🕋♥️♥️♥️♥️
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 18003 ان شاالله عمرتون طولانی وپربرکت باشه🌼💙 ممنون گلم.اگه زحمتی نیست لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102335 ممنون گلم.اگه زحمتی نیست لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙💙 وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 18003 خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙 ... ممنون گلم.الهی آمین الهی بهترین ها در این شب نصیب شما بشه در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.