2777
2789
عنوان

یاعلی😔♥♥

159 بازدید | 16 پست

حالا که علی علیست بر لب

ما را ب علی ببخش یا رب

💚

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشی ...

ممنون خدا خیرت بده💚💚💚

چ دعای قشنگی کردی برام هزار برابرش ب خودت برگرده💙💚♥

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

اللهم عجل لولیک الفرج  آقا تو سرازیری قبر تنهام نذارید  منتظر شما هستم  یا علی مددی

ان شاالله عمرتون طولانی وپربرکت باشه🌼💙

عزیزمی کاری نکردم انجام وظیفه بود عزیزم برام خیلی دعا کن محتاجم ♥️🕋😍

من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷

قابل باشم حتما

ان شاالله ب حق صاحب این شبها دنیا ومافیها طبق میل شما بچرخه وگرفتاریتون حل بشه الهی آمین💙💚

من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷 قابل باشم حتما ان شاالله ب حق صاحب این شبها دن ...

ان‌شاءالله حاجت روا بشی دورت بگردم حتما قابلی ان‌شاءالله ک همه آرزوهای قشنگت تبدیل ب واقعیت بشن عزیزم 😍😍🕋♥️♥️♥️♥️

ممنون گلم.اگه زحمتی نیست لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید

خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙💙

خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙 ...

ممنون گلم.الهی آمین 

الهی بهترین ها در این شب نصیب شما بشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.