2777
2789
عنوان

یاعلی😔♥♥

159 بازدید | 16 پست

حالا که علی علیست بر لب

ما را ب علی ببخش یا رب

💚

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بحق امیرالمؤمنین علی علیه السلام بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا بحق اقا امام زمان حاجت روا بشی ...

ممنون خدا خیرت بده💚💚💚

چ دعای قشنگی کردی برام هزار برابرش ب خودت برگرده💙💚♥

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

اللهم عجل لولیک الفرج  آقا تو سرازیری قبر تنهام نذارید  منتظر شما هستم  یا علی مددی

ان شاالله عمرتون طولانی وپربرکت باشه🌼💙

عزیزمی کاری نکردم انجام وظیفه بود عزیزم برام خیلی دعا کن محتاجم ♥️🕋😍

من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷

قابل باشم حتما

ان شاالله ب حق صاحب این شبها دنیا ومافیها طبق میل شما بچرخه وگرفتاریتون حل بشه الهی آمین💙💚

من بیشتر محتاج دعای شما هستم لطف داری گلم💚🌷 قابل باشم حتما ان شاالله ب حق صاحب این شبها دن ...

ان‌شاءالله حاجت روا بشی دورت بگردم حتما قابلی ان‌شاءالله ک همه آرزوهای قشنگت تبدیل ب واقعیت بشن عزیزم 😍😍🕋♥️♥️♥️♥️

ممنون گلم.اگه زحمتی نیست لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید

خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙💙

خدا ب حق امشب ب حق فرق شکافته ی حضرت علی علیه السلام سلامتی کامل عنایت بکنه ب زینت خانوم الهی آمین💙 ...

ممنون گلم.الهی آمین 

الهی بهترین ها در این شب نصیب شما بشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.