2789

ترکای قشقایی که مال فیروز ابادن نشنیده بودم اباده ترک داشته باشه🤔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با فضای مجازی اشنا شدن.تعطیلات اومدن سمت ما .گفتن ترک زبان هستن و قشقایی 

والا چی بگم! خودتون کجایی هسین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

جنوبی .سمت لامرد

آها پس استان فارسین خودتونم از من میشنوی با همشهری خودت ازدواج کن

آها پس استان فارسین خودتونم از من میشنوی با همشهری خودت ازدواج کن

دوره و زمونه ای شده ک دیگه گوش ب حرف نیستن تا سرشون ب سنگ نخوره.هر چقدرم نصیحتش میکنم قبول نمیکنه

ترکای قشقایی که مال فیروز ابادن نشنیده بودم اباده ترک داشته باشه🤔

ترک قشقایی تو کل فارس پخش شدن نوراباد جهرم فیروز اباد آباده فراشبند...

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

دوره و زمونه ای شده ک دیگه گوش ب حرف نیستن تا سرشون ب سنگ نخوره.هر چقدرم نصیحتش میکنم قبول نمیکنه

🤷‍♀️ایشالا که هرچی قسمتشه

ترک قشقایی تو کل فارس پخش شدن نوراباد جهرم فیروز اباد آباده فراشبند...

اره میدونم تو شیرازم زیادن فک میکردم فقط به شیراز زیاد مهاجرت کرده باشن

نمیدونم مال کجایی ولی ما ک چندین ازدواج باهاشون داشتیم تو نوراباد همیشه این مثل سر زبونا بوده داماد ترک نگیر همیشه عروس ترک بگیر. چون فرهنگ ما فرق داره دخترهامون برن اونجا اذیت میشن و داماد نمیتونه طرز تفکرش مثل ما باشه اگه با لرای نوراباد اشنایی داشته باشید خیلی خانواده ها باز ترن و شکل مذهبیشون از دست رفته برعکس ترکا. ولی وقتی عروس ترک بگیری به مرور زمان مثل خودمون میشه و خیلی خوبن از زنداییم بگیر تا عروس عمو مامانم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹