2777
2789
اینم بگم از بدی های ترکا ک بین عروسا هم دیدم تو جمع وقتی میخواد یه حرفی بزنه ما نفهمیم ترکی حرف میزن ...

واییی خدا گلم توقع داری بیایم اصالتو زبون خدمونو ول نکنیم بیایم به زبون شما حرف بزنیم؟ ماهمه جا باافتخار ترکی حرف میزنیم وخواهیم زد اون دیگه مشکل شماس ک متوجه نمیشید

خاک تو سرش حرف تو کلش نمیره.فقط باید سرش ب سنگ بخوره تا بفمه .نشسته دم گوش من عشق عشق میکنه

ببخشیدا گلم مگه قشقایی چشه؟ تااز چیزی خبر ندارین الکی حرف نزنید مگه شما پیش ماها بودید ک یه طور میگید انگار مثلا ماها چمونه🙄

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂معلومه کی داره ب نام خودش میزنه واسه ماکه ثبت ملی شده شمایین ک الکی دارین دم از اصالت میزنید فهم ...

اگه راس میگی چرا ترکای دیگ این لباس نمیپوشن اگه اصالت شماس؟؟؟ چرا همه لرا لباس لری میپوشن اگه اصالت ما نیس((: 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

اگه راس میگی چرا ترکای دیگ این لباس نمیپوشن اگه اصالت شماس؟؟؟ چرا همه لرا لباس لری میپوشن اگه اصالت ...

عزیزم کی گفته این لباسو فقط تورکای قشقایی میپوشن؟ یکم تحقیق کنید تورکای شاهسون، تورکای قره داغ واطراف ازربایجان تازه رقصمون بایداقمون همچیمون توی تورکا مشترکه از تورکای ایران گرفته تاتورکای اغوز جهان

اگه راس میگی چرا ترکای دیگ این لباس نمیپوشن اگه اصالت شماس؟؟؟ چرا همه لرا لباس لری میپوشن اگه اصالت ...

کی گفته همه لرا این لباسو میپوشن؟ بختیاری های شما این لباسو میپوشن؟ لک هاتون چطور؟عزیز این لباسو تنها بعضی از بویراحمدی ها میپوشن 

کی گفته همه لرا این لباسو میپوشن؟ بختیاری های شما این لباسو میپوشن؟ لک هاتون چطور؟عزیز این لباسو تنه ...

تنها لری ک این لباس نمیپوشه لک 

تنها لری ک این لباس نمیپوشه لک

جالبه خود بویر احمدیام نصفشون این لباسو نمیپوشن دیگه چه برسه به بختیاریو غیره خب طبیعم هست لرا چون کنار قشقایی ها هستن فرهنگ وپوشش قشقایی روشون تاثیر گذاشته ومیپوشن ما مشکلی با پوشش نداریم کل جهانم بیان بپوشن اما ادعاشو نکنیدچون خوتونو الکی خراب میکنید ثبت ملیع که به اسم قشقایی شده رفته لازم به ثابت کردنم نیس چون قشقایی ثابت شده هس همینطور فرهنگ وپوشش 

جالبه خود بویر احمدیام نصفشون این لباسو نمیپوشن دیگه چه برسه به بختیاریو غیره خب طبیعم هست لرا چون ک ...

اون بویراحمدی ک نمیپوشه عکس طایفش بهم بده دروغگو

اون بویراحمدی ک نمیپوشه عکس طایفش بهم بده دروغگو

چه دروغی؟ چرا یکم حقیقتو نمیبینی تویی که داری انکار میکنی بعد من توقع دارم بیای روراست حرف بزنی😐صدها فیلم هست که زنان سالخورده تون این لباسو نمیپوشنو یه لباس دیگه میپوشن ولی ما قشقایی ها هرکجا هم باشیم این لباسو میپوشیم شما حتی تو عروسیاتونم بلد نیستید درست بپوشید نصف میپوشید نصف نه اون نصفیم که پوشیده ن زلف دارن نه یاقلوقی نه چارقدی فقط یه تومبونشو پیرهنشو میپوشین سرتانوم بازه توهین نباشه ها اما حقیقتو میگم

چه دروغی؟ چرا یکم حقیقتو نمیبینی تویی که داری انکار میکنی بعد من توقع دارم بیای روراست حرف بزنی😐صده ...

اگه راست میگی لباسی ک ما میپوشیم نشون بده ببینم میگی حتی عین شما نیست

اگه راست میگی لباسی ک ما میپوشیم نشون بده ببینم میگی حتی عین شما نیست

باشه اما اینجا نمیتونم میتونی بیای تل یا اینستا بهت ثابت میکنم که پیرزناتون لباسشون یجور دیگس توعم واسه اینکه میگی لباس تورکی نیس دلیل بیار من همجوره میتونم ثابت کنم لباس تورکیه