اگه راس میگی چرا ترکای دیگ این لباس نمیپوشن اگه اصالت شماس؟؟؟ چرا همه لرا لباس لری میپوشن اگه اصالت ...
عزیزم کی گفته این لباسو فقط تورکای قشقایی میپوشن؟ یکم تحقیق کنید تورکای شاهسون، تورکای قره داغ واطراف ازربایجان تازه رقصمون بایداقمون همچیمون توی تورکا مشترکه از تورکای ایران گرفته تاتورکای اغوز جهان
جالبه خود بویر احمدیام نصفشون این لباسو نمیپوشن دیگه چه برسه به بختیاریو غیره خب طبیعم هست لرا چون کنار قشقایی ها هستن فرهنگ وپوشش قشقایی روشون تاثیر گذاشته ومیپوشن ما مشکلی با پوشش نداریم کل جهانم بیان بپوشن اما ادعاشو نکنیدچون خوتونو الکی خراب میکنید ثبت ملیع که به اسم قشقایی شده رفته لازم به ثابت کردنم نیس چون قشقایی ثابت شده هس همینطور فرهنگ وپوشش
چه دروغی؟ چرا یکم حقیقتو نمیبینی تویی که داری انکار میکنی بعد من توقع دارم بیای روراست حرف بزنی😐صدها فیلم هست که زنان سالخورده تون این لباسو نمیپوشنو یه لباس دیگه میپوشن ولی ما قشقایی ها هرکجا هم باشیم این لباسو میپوشیم شما حتی تو عروسیاتونم بلد نیستید درست بپوشید نصف میپوشید نصف نه اون نصفیم که پوشیده ن زلف دارن نه یاقلوقی نه چارقدی فقط یه تومبونشو پیرهنشو میپوشین سرتانوم بازه توهین نباشه ها اما حقیقتو میگم
اگه راست میگی لباسی ک ما میپوشیم نشون بده ببینم میگی حتی عین شما نیست
باشه اما اینجا نمیتونم میتونی بیای تل یا اینستا بهت ثابت میکنم که پیرزناتون لباسشون یجور دیگس توعم واسه اینکه میگی لباس تورکی نیس دلیل بیار من همجوره میتونم ثابت کنم لباس تورکیه