زندایی و مامان بزرگم تو محله ما هستن بعد یه پسر دایی کلاس دونی دازم یع دختر همسایه داریم کلاس دوم و یه دختر خاله همین سنی الان عیده د اینا همش باهمن. یه روز اینا اومدن با خالم خونمون من مشغول پذیرایی بودم ایرپادم رو میر بود یدفه دیدم خالم به پسر داییم گف داری چیکار میکنی نگو ایرپاد یواشکی گذاشته بود جیبش ک ببره به خالم گفتم این کارو خونه غریبه بکنه خیلی زشته گف اینجوری نبوده از دختر همسایه یاد گرفته منم گفتم تهمت میزنی و اینا . خلاصه گذشت یکی از پیرزنای همسایه مون با این دختره تو کوچه یه عالمه دعوا کرده بود و بعش گفته بود تو طلاهای مارو بردی منم با خودم گفتم این پیرزنه چرت میگه میخاد تهمت بزنه چون خونوادشون باهم مشکل دارن و اینا تا اینکه امرزو این سه تا اومدن خونه منم تنها بودم داشتم ظرف میشستم اینا رو مبل نشسته بودن بعد پسر داییم همش میگفت خودکار بده بهم منم چون می دونستم میخاد آتیش بسوزونه نمیدادم و داشتم نگاشون میکردم یه خودکارم رو میز بود این دختره منو نمیدید دیدم یواشکی رفت پایین مبل نشست و خودکار برداش ک بزاره تو جیبش . منم دعواشون کردم و بیرونشون کردم گفتم بریت خونتون ولی واقعا دارم نگران دختر خاله و پسر داییم میشم حس میکنم حدی جدی دختره همسایه یادشون میده این کارت رو واقعا قبلا این حوری نبودن روری ۳ نوبت هم میان خونمون🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما هنوز این مشکل رو دارین ؟ بابا ردش کنید بره بچه رو
اخه پسر دایی ودختر خالم مثل خودش میکنه اصلا مشکلم این نیست ک چیزی بردارن همین عادت دزدی اگ بمونه باهاشون و اک برن خونه کسی پیاده کنن آبروی طایفه میره اونم داییم یه آدم خیلی ابرو دارو و با اعتبار . این بچه اگ واقعا طلا برداشته باشع چی
خخ وای آره خیلی بده اما خب عزیزم باید بچه رو خودشون تربیت کنن اینا فکرای اونهاست که خودشون ...
چی بگم نمیشه راهشون ندم ک بچه آن ولی تا میان میرن اتاق ها رو میگردن میترسم چیزی بردارن متوجه نشم حس میکنم دختره بهشون میگه برین بردارین بیاین تا اتاق رو میگردن میرن