2777
2789

زندایی و مامان بزرگم تو محله ما هستن بعد یه پسر دایی کلاس دونی دازم یع دختر همسایه داریم کلاس دوم و یه دختر خاله همین سنی  الان عیده د اینا همش باهمن.  یه روز اینا اومدن با خالم خونمون من مشغول پذیرایی بودم ایرپادم رو میر بود یدفه دیدم خالم به پسر داییم گف داری چیکار میکنی نگو ایرپاد یواشکی گذاشته بود جیبش ک ببره به خالم گفتم این کارو خونه غریبه بکنه خیلی زشته گف اینجوری نبوده از دختر همسایه یاد گرفته منم گفتم تهمت میزنی و اینا . خلاصه گذشت یکی از پیرزنای همسایه مون با این دختره تو کوچه یه عالمه دعوا کرده بود و بعش گفته بود تو طلاهای مارو بردی منم با خودم گفتم این پیرزنه چرت میگه میخاد تهمت بزنه چون خونوادشون باهم مشکل دارن و اینا تا اینکه امرزو این سه تا اومدن خونه منم تنها بودم داشتم ظرف میشستم اینا رو مبل نشسته بودن بعد پسر داییم همش میگفت خودکار بده بهم منم چون می دونستم میخاد آتیش بسوزونه نمیدادم و داشتم نگاشون میکردم یه خودکارم رو میز بود این دختره منو نمی‌دید دیدم یواشکی رفت پایین مبل نشست و خودکار برداش ک بزاره تو جیبش . منم دعواشون کردم  و بیرونشون کردم گفتم بریت خونتون ولی واقعا دارم نگران دختر خاله و پسر داییم میشم حس میکنم حدی جدی دختره همسایه یادشون میده این کارت رو واقعا قبلا این حوری نبودن روری ۳ نوبت هم میان خونمون🥲

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نیاز به روانشناس داره 

سندرم دزدی بی دلیل یه اختلال جدیه وممکنه تا اخر عمر باهاش بمونه  میتونی سرچ کنی و بخونی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هنوز این مشکل رو دارین ؟  بابا ردش کنید بره بچه رو

اخه پسر دایی ودختر خالم مثل خودش میکنه اصلا مشکلم این نیست ک چیزی بردارن همین عادت دزدی اگ بمونه باهاشون و اک برن خونه کسی پیاده کنن آبروی طایفه میره اونم داییم یه آدم   خیلی ابرو دارو و با اعتبار . این بچه  اگ واقعا طلا برداشته باشع  چی

نیاز به روانشناس داره  سندرم دزدی بی دلیل یه اختلال جدیه وممکنه تا اخر عمر باهاش بمونه  م ...

اونک آره میترسم به کسی بگم بهم بگن تهمت میزنی میخام نزارم دیگه دختر خاله و پسر داییم باهاش بچرخند بنظرت به مامانشون بگم؟

حتما پیگیری کنین خیلی بده  و با دختر همسایه ترک معاشرت کنن. و بیشتر به کتاب مشغول شن

اگ به ماماناشون بگم زشته ؟بگم نزارین با این برن و بیان 

اونک آره میترسم به کسی بگم بهم بگن تهمت میزنی میخام نزارم دیگه دختر خاله و پسر داییم باهاش بچرخند بن ...

نمیدونم والا اطرافیانتو نمیشناسم شر نشه برات

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آقا منم بچه بودم انجام دادم درحد ی تراش یه عروسک کوچولو ایشالله که راضین😂😂😂

عریزم این عادت کرده واقعا بنظرم پیر زنه راست می‌گفت ک طلا برداشته 

اونک آره میترسم به کسی بگم بهم بگن تهمت میزنی میخام نزارم دیگه دختر خاله و پسر داییم باهاش بچرخند بن ...

اره حتما بگو واقعا ثواب داره فردا بچشون نیفته پشت میله های زندان البته اگه مادراشون  متوجه شن و الکی طرفداری نکنن

اخه پسر دایی ودختر خالم مثل خودش میکنه اصلا مشکلم این نیست ک چیزی بردارن همین عادت دزدی اگ بمونه باه ...

خخ

وای آره خیلی بده 

اما خب عزیزم باید بچه رو خودشون تربیت کنن

اینا فکرای اونهاست که خودشون باید بهش فکر کنند 

شما اینا رو دیگه راه نده 

حیف نیست این همه بابت اینا حرص میخوری 

خخ وای آره خیلی بده  اما خب عزیزم باید بچه رو خودشون تربیت کنن اینا فکرای اونهاست که خودشون ...

چی بگم نمیشه راهشون ندم ک بچه آن ولی تا میان میرن اتاق ها رو می‌گردن میترسم چیزی بردارن متوجه نشم حس میکنم دختره بهشون میگه برین بردارین بیاین تا اتاق رو می‌گردن میرن