بعضی وقتها اینقدر اذیت میکنم و شیطونی میکنم که بهم میگن مگه کِرم داری ؟ خب خواهر ، من از خاک آفریده شدم طبیعی هست که کِرم داشته باشم 😂😜 خب حالا هم کِرمم گرفته بدونم تو این همه امضا چرا امضای منو خوندی
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤
درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد یک نفرمی سوزد ویک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...! کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم
نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.
سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ...
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...
به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
حالم ازتون بهم میخوره جاسوس های کثیف میگویند تنهای پوست آدم را کلفت میکند میگویند عشق دل آدم را نازک میکند میگویند درد آدم را پیر میکند و من امروز گرکدن دل نازکی هستم که پیر شده است
دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
مراحل خریدکردن خانوما: ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم ۲- پوشیدنش ک ضررنداره ۳- انگاربرای من ساختنش ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید
قلب زن اقیانوسی عمیق از رازهاست … زندگی هدیه ایه که نباید حروم بشه. شما نمیدونیدبرگ بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند
اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم
اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
خدایا خودت برام مادری کن ای مهربانتر از مادر😔
هرکی بدون ما خوشه، در خوشی اش برکـــت..
دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه بر صورت خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم را ناز کنان سرمه کشاندمافشان کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج لبم خالی آهسته نشاندمگفتم به خود آنگاه صد افسوس که او نیستتا مات شود زین همه افسونگری و نازچون پیرهن سبز ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای باز🩵
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم...