2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که تو عروسی دیدم

812 بازدید | 20 پست

عجیب ترین وجالب ترین چیزی که تو عروسی دیدین چی بوده؟

ما یسری عروسی یکی ازفامیلای دورمون بود وقتی ک دوماد اومد سمت زنونه دیدیم ی جعبه خیلی شیک و لاکچری هم همراهش اوردن داخل بعد که دی جی گفت نوبت سورپرایز اقادوماد واسه عروس خانومه اقا تا در جعبه رو باز کردن یه عالمه جوجه رنگی از داخل جعبه ریخت بیرون وسط سالن پر جوجه رنگی شده بود بعد فهمیدیم عروس خانوم علاقه داشتن ب جوجه😂😂😂خیلی برام جالب و عجیب بود اولین بار بود همچین چیزیو میدیدم😁😁

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک عروسی نداشتن به جاش خواهرزاده عروس یه بطری شربت آب پرتقال گرفته بود دستش با ناز و ادا اومد وسط رقصید بعد عروس دوماد اون شربت رو جلو همه مهمونا خوردن.

نمی‌دونم شاید یه چیز عادی باشه ولی چون رسم ما نبود همه برگامون ریخته بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حدث میزنم همه بچه ها ریختن ببرن واسه خودشون

ن جمع کردن دادن ب یکی از پرسونل برد بیرون از سالن

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
کیک عروسی نداشتن به جاش خواهرزاده عروس یه بطری شربت آب پرتقال گرفته بود دستش با ناز و ادا اومد وسط ر ...

وای😂😂😂😂😂

بعدش جوجه رنگی ها چی شدن؟

جمع کردن تو همون جعبه یکی از پرسونل برد بیرون ازسالن

این ک عجیب نبود خیلی گوگولی و بامزه بوده 

عجیب این بود ک توی سایت میگفتن تو عروسیاشون صندلی نمیزارن ی میز دراز ک غذا ها روشه باید همونجا سرپا وایسی بخوری بری ..‌ واقعا خیلی مسخره و عجیب و وحشتناکه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑