2777
2789
عنوان

اندر مزایای دختران مجرد مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست

۱۳ ساله متاهلم و اتفاقا یه ذره شلخته هم هستم و تا حالا هیچ وقت کسی منو مجبور به کاری نکرده.هر موقع دلم خواسته هر کاری کردم تو چارچوب عقاید و تعهداتم

همسرم بیشترین آزادی و امنیت خاطر رو داد بهم

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ازدواج کردی؟

آره

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اع من ندیدم بکوبنش🥺 چیزی نگفت ک بنده خدا

وا ببیین چه دعوایی راه افتاده 

تا ثابت نکنن نه دروغ میگی ما بهتریم ول نمیکنن 

بله من با اسی موافقم خب

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وا ببیین چه دعوایی راه افتاده  تا ثابت نکنن نه دروغ میگی ما بهتریم ول نمیکنن  بله من با ...

اوووووووووووه

بنظرم من ک ن مجردی ن متاهلی برتری نیست

زندگی خوب برتره

یکی متاهله زندگیش عالیه یکی مجرد

دعوا تداره

با اینک خودم متاهلم ولی مخالف ایتم ک بگم همه باید ازدواج کنن تا خوشبخت بشن

هرکس یجوری خوشحال و شاده

اوووووووووووه بنظرم من ک ن مجردی ن متاهلی برتری نیست زندگی خوب برتره یکی متاهله زندگیش عالیه یکی ...

شما که عشقی با طرز تفکرت

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

همه موارد رو درست میفرمایید،به شرط اینکه همسایه و فامیل فضول نداشته باشن که هفته ای دو بار ازش بپرسن ...

دهن مردم رو ممیشه بست ... منظورمم این نیست که انسان از چارچوب انسانی خارج شه و ابعاد حیوانی بگیره ب خودش ... ولی کلا مگه اونایی ک ازدواج میکنن مردم دیگه دهشنو رو میبندن؟ بچه میارن دخن مردم بسته میشه؟ ن عزیزم💙

من مجردی آرزوی همچین زندگی داشتم 

هروقت بخام بخورم بخابم بگردم

تا اینکه متاهل شدم از قضا شوهرم سه روز از هفته خونه نبود منم دیگه بعد ازدواج شغل خوب پیداکردم و سه روزی ک نبود به همین شکل ک تو نوشتی زندگی کردم هروقت عشقم میکشید با ماشین بزن بیرون... غذای بیرون بگیر اصلا غذا دلت خواست نخور بریز بپاش... خلاصه ارزوم براورده شد