2777
2789
عنوان

اندر مزایای دختران مجرد مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه مجرد باشی و سنت زیاد باشه در حسرت ازدواج

که هیچ کدوم اینا به چشمت نیاد

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262
منم نمیگم قطع ارتباط. نمی‌دونم شاید شما تو شهر کوچکی زندگی نمیکنید که همه همو میشناسن و سرشون تو زن ...

نه عشقم ... من کلا ویژگیایی که الان دارم رو نوشتم . رویا بافی نیست .  انشاالله خدا لذتشو به شما هم بده اگر هم ازدواج کردی خوشبختتتت تر بشین 

خدا نکنه مجرد باشی و سنت زیاد باشه در حسرت ازدواج که هیچ کدوم اینا به چشمت نیاد

اگه همه چیز درست باشه ... خدا ادم درستشم میفرسته به وقتشش 

اما اگر عجله کنی .....‌‌ نه مستقل میشی نه ازدواج موفق.. خدای نکرده

اسی چقدر کوبیدنت 

اما اصلا ناراحت نباش همشو درست گفتی 

اکثرا هم حسودن وگرنه اینقدر بد نمیگن مبشه با لحن خوب هم جواب درست بدن 😜

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یعنی پادشاه ها حق ازدواج و باردار شدن و نسل دارن؟ معنای زندگی این که فکر میکنید نیست  هدف از ...

عزیزم ببین اگر هر دختری قبل از اردواج مستقل بودن رو تجربه کنه .ادم غلط رو انتخاب نمیکنه  مثلا با یک کیک و پفک گولش نمیزنن . بعد توی زندگی به مشکل بخورن ... زنه زجر بکشه و مرده ......‌

من این امکانات رو داشتم اما دلم همسر و بچه میخواست متنفر بودم از اون زندگی بی انگیزه بدون امید پول طلا خونه ماشین درآمد پس انداز هم داشتم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من مجرد و مستقلم اما با پدر و مادرم زندگی میکنم و خیلی راضیم الان قدرشون رو خیلی خوب میدونم و لحظاتم رو دوست دارم با اونا باشم دیگه سفر تنهایی یا با دوستا بهم خوش نمیگذره فقط با خانوادم خوش میگذره . به هیچ انسانی تنهایی نیومده شاید دهه ۲۰ زندگیت با تنهایی حال کنی اما دهه ۳۰ و ۴۰ فکر نکنم