2777
2789
عنوان

اندر مزایای دختران مجرد مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست
اولا که هرکس درآمد داره لزوما میلیاردر که نیست که هرجا بخواد بره هرچی بخواد بخره هرچی بخواد بخوره! ...

من نمیگم قطع ارتباط ... ولی هر وقت دلت خواست و حالت خوب بود میری میبینیشون 

عزیزم هر کسی راحتی و مستقل بودن رو ی چیزی میبینه . 

هر چند نظرتون قابل احترامه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب منظور من کسیه که خونه جدا داره عزیزم

عزیزم فرق نداره

خانواده حرف اولو میزنه...

درصورتی میشه اون اتفاقات ک گفتی ک طرف پدر و مادر بیخیال و درستی نداشته باشه. 

وگدنه خونه جدا هم ک باشه .... باز هم نگرانن بچشون کجاست ی وقت اشتباه نکنه بلایی سرش نیاد.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

🥰🥰🥰🥰🥰دقیقااااااا .... واقعا لذت بخشه....

🤝🤝🤝🤝🥰❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آدمای ضعیف وقتی از قبول مسیولیت فرار میکنن اسمشو میزارن آزادی  در صورتی که ما به دنیا اومدیم ا ...

نه ما به دنیا اومدیم از زندگی لذت ببریم .. نه خودمون رو فنای بچه و ادامه نسل کنیم ...  

اولا که هرکس درآمد داره لزوما میلیاردر که نیست که هرجا بخواد بره هرچی بخواد بخره هرچی بخواد بخوره! ...

خانواده ت سمی باشندخیلی راحت قطع ارتباط میکنی 

بعدم اسی نگفت پلشت باشیم که 

عزیزم فرق نداره خانواده حرف اولو میزنه... درصورتی میشه اون اتفاقات ک گفتی ک طرف پدر و مادر بیخیال ...

کسی که هنوز عده ای براش امر و نهی میکنن مستقل کامل نیست . 

اما حرفتون محترمه .. 

مخالف هااسمشومیزارن مسئولیت پذیری اینجا!!!!!!!!!!

😂از شدت حرصی شدن نمیدونن چی بگن

صددرصد این افراد هیچوقت هیچ نوع استقلالی نداشتن 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم فرق نداره خانواده حرف اولو میزنه... درصورتی میشه اون اتفاقات ک گفتی ک طرف پدر و مادر بیخیال ...

این که ادم هیچوقت از خانواده جدا نمیشه درسته .اما اگر اونا بدونن که دخترشون همیشه درست عمل میکنه و اعمتاد کامل از همه نظر امنیتی و جسمی و..‌ بهش داشته باشن خیلی اذیتش نمیکنن

من نمیگم قطع ارتباط ... ولی هر وقت دلت خواست و حالت خوب بود میری میبینیشون  عزیزم هر کسی راحتی ...

منم نمیگم قطع ارتباط.

نمی‌دونم شاید شما تو شهر کوچکی زندگی نمیکنید که همه همو میشناسن و سرشون تو زندگی همدیگه ست. ولی تو اکثر شهرها به خاطر شرایط نمیتونی کاملا مستقل تصمیم بگیری.

نمی‌دونم شما خودتون تجربه این استقلال که حرفش رو میزنید دارید یا نه. اگه دارید و واقعا اینجوری بود که توصیف گردید که خوش به حالتون. ولی اگه ندارید و دارید رویابافی میکنید باید بگم با اینکه تجربه خیلی خوب و ارزشمندیه ولی اصلا اونقدر رویایی که فکر میکنید نیست. و با توجه به اینکه شرایط زندگی هرکس متفاوته عرضه این رویاها به کسانی که تجربه ندارن کار درستی نیست.

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...