2777
2789
عنوان

اندر مزایای دختران مجرد مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینجوری نیست؟ 

اولا که هرکس درآمد داره لزوما میلیاردر که نیست که هرجا بخواد بره هرچی بخواد بخره هرچی بخواد بخوره!

دوما پیوند و ارتباط با خانواده که قطع نمیشه! هرکاری بکنی باید اونا رو هم درنظر بگیری.

سوما وقتی شاغل هستی بیشتر وقتت با کار پره. نمیتونی آزاد و رها باشی.

چهارما کثیفی و بی‌نظمی خونه و زندگی مزیت محسوب نمیشه. یه عیبه.

این نامه را به جوان و نوجوانی مینویسم که دوران ما را نزیسته است. عزیزم که این را میخوانی، نمیدانم روزی که این را ببینی چند سال از نوشتنش گذشته است. بیست سال؟ هفتاد سال؟ صد سال؟ اصلا این به دستت خواهد رسید؟ نمیدانم روزی که این را میخوانی زنده خواهم بود یا سالها از مرگم گذشته. نمیدانم چگونه خواهم مرد. با تیری در قلبم که سزای صدا داشتنم بود؟ موشکی روی سرم که لیاقتم نبود؟ گرسنگی، چون جیبم خالی بود؟ دلبندم! شاید برای تو که این را میخوانی، اتصال به شبکه ارتباطات جهانی امری بدیهی باشد. شاید تشکیل خانواده، استقلال مالی و گشتن دنیا آرزوی محال نباشد. شاید جواب فریاد اعتراضت گلوله و طناب نباشد. شاید اطرافت پر از شعارهای پوچ نباشد. شاید غم نان و غم جان نداشته باشی، از خدا گله نداشته باشی، حسرت خانه و وطن نداشته باشی؛ یعنی امیدوارم، برایت چنین آرزوهایی دارم. شاید تا نوبت به زندگی تو برسد، درد و رنج ما زیر آوار تاریخ دفن شده است. آخر میدانی، تاریخ فراموشکار است و حافظه ما انسانها ضعیف. تاریخ همانگونه که هولوکاستها و قساوتها و جنگها را دفن کرد، ما را نیز دفن خواهد کرد؛ اما تو که این را میخوانی بدان، ما روزهایی را پشت سر گذاشتیم که حتی با وجود حافظه انسانی ضعیفمان، هنوز هم جلوی چشمانمان است. نازنینم! ما را از پس غبار گذشته و کهنگی، به خاطر دردها و آرزوها و ناکامیهایمان بیرحمانه قضاوت نکن. ما تنهاترین مردمان زمان خودمان بودیم. ما نه تنها عمیقترین ترسهای جرج اورول را زندگی کردیم بلکه چیزهایی را در بیداری دیدیم که حتی آدمی چون او هم در تاریکترین کابوسهایش نمیدید...

تنبل و دست و پا چلفتی بودن و کارهاتون رو به دوش دیگران انداختن افتخار نیست ..

ولی ب دوش کسی نمیندازه ادم 

...‌.. خود ادم لذت میبره  ..‌ اگه ادم تنبل باشه مسقتل نمیشه که گلم

مسقلی که بالا منظورمه کسیه که خونه هم داره عشقم

بازم بستگی به خانواده داره من خونه مجرد هم داشتم بابام هی چکم می‌کرد گاهی میومد خونه ببینه شبا خونم حتی نمی‌تونستم تنهایی سفر برم با اینکه مستقل بودم خیلی بستگی به خانواده داره

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

من مستقلم اما مجرد نیستم با پسرم زندگی میکنم  اره عالیه اینایی ک گفتی  ولی بعضی وقتا بی ...

الهی بگردم .....  زندگی با بچه سخته .... باز هم باید دیسیپلین داشت

مستقل شدن چیزیه که حتی اگه هدفمونم ازدواجه 

قبلش باید تجربش کنیم  از همه نظر

هرکیم مخالفه یا خودش نرسیده یا نمیتونه بهش برسه 

وگرنه. میل به استقلال درون هرکسی هست مگه اینکه به دلایلی سرکوب بشه 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چراااااااا

صبح تابعدازظهرسرکاربودم

۲روزآخرهفته تعطیل

حقوق بالاداشتم

راحت خونه وماشین و....خریدم

کلی سفرداخلی وخارجی وزیارتی رفتم

ولی وقتی میدیم خب این پول هااصلاامیدبه من نمیداد

امیدیعنی زندگی خودت باخانواده ای که مختص خودته 

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......