2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی🤪🤪

235 بازدید | 20 پست

دوستان نی نی سایتی اگه خاطره ای از مزاحم تلفنی دارین عنوان کنین منم میگم🤪😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بابای من از این گوشی ساده ها داشت که نمیشد طرف رو مسدود کرد حالو اینو داشته باشین 

یه بار گوشیش زنگ خورد بعد من برش داشتم هی میگفتم کی ای چی ای جواب نداد آخرش قطع کردم وای دیگه از اون روز هی زنگ میزد بابام بر می‌داشت هی با بابام حال احوال میکرد🤪 بابام عصبی میشد هر چی فحش میداد جوابگو نبود تازه شب ساعت ۱۰ پیام شبت بخیر عزیزم🙈 و صبح ها ساعت ۷ صبحت بخیر عزیزم 😂😂 خلاصه که یه هفته اسیرمون کرده بود

ما مزاحم تلفنی شدیم 🥲

یه خانمی جواب داد بهش گفتیم میای رل بزنیم گفت چرا که نه سه تا بزنیم 🥹بعد بحثو به جاهای باریک کشوندیم.....

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابای من از این گوشی ساده ها داشت که نمیشد طرف رو مسدود کرد حالو اینو داشته باشین  یه بار گوشی ...

😂😂مردم چقدر پیگیرن

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

ما مزاحم تلفنی شدیم 🥲 یه خانمی جواب داد بهش گفتیم میای رل بزنیم گفت چرا که نه سه تا بزنیم 🥹بعد بح ...

وایییی🤪😱

هیچی تو ماشین با خواهر و مامانم نشسته بودیم یه مرده زنگ زد جواب دادم مرده یجوری صداش بود فک کنم چند تا پسر جوون صداشونو بزرگسالانه کرده بودن بعد حالت مسخره 

من جواب دادم خیلی جدی گفتم الو

گفت سلاممم زهرا خانم ؟😔😂

گفتم نه 

گفت باشه قربونت برم فدات شم الهی بوس بهت😐😂و منم قطع کردم و هممون زدیم زیر خنده چون خیلی خنده دار بود لحجش🤣

هیچی تو ماشین با خواهر و مامانم نشسته بودیم یه مرده زنگ زد جواب دادم مرده یجوری صداش بود فک کنم چند ...

ای وای🤣😂😂

شماره یارو رو تمام اعضای خانواده سیو داریم😄😁

من زنگ میزنن ج نمیدم کلا شماره ناشناس

یکی تقریبا دو هفته زنگ میزد اون زمان تازه گوشی خریده بودم فقط نمیدونم طرف ن صدامو شنیده بود ن چیزی 

واسم ی بار  شارژ پنج تومنی فرستاد

بعدش پیام ک برش گردون 

منم بلد نبودم هی زنگ میزد

مجبور شدم پیام بگم نمیدونم چجوری برش گردونم  گفت نمیخاام فقط میخام صداتو بشنوم😐گفتم الکی 

داش پسرم من😐😂

گفت کدوم پسری گوشیش ج نمیده تابلو دختری حتما هم خیلی خوشگلی اسکل بود یارو

هی زنگ زد مجبور شدم بدم بابام گف بخدا نمیدونسم 😕🤣

قشنگ طرفو شست پهن کرد دیگ زنگ نزد

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
من زنگ میزنن ج نمیدم کلا شماره ناشناس یکی تقریبا دو هفته زنگ میزد اون زمان تازه گوشی خریده بودم فقط ...

آره به این جماعت بگی پسری بدتر لج میکنن😂😂😂

اره باور نمیکنن 😑😂ولی خز نشده مزاحم تلفنی🤦‍♀️بازم از اینکارا میکنن

😅😂

من مزاحم تلفنی شدم 

مثلا با رفیقام زنگ زدیم به یک کبابی تو مثلا یه جای دور از شهرمون ، فک کنم تو آذربایجان بود. بعد زنگ زدیم همین جواب داد قبل از اینکه بگیم الو و سلام ، گفتیم کپه اقلی ( پدرسگ ) و بعدش گفتیم الو. سلام . بعد دیگه گفتش سفارشتون چیه و بهش گفتیم و گفت نوشتم و اینا بعدش گفتیم این بود از سفارش ما و گفتیم پولم که نیازی نیست بدیم و گفتیم نیارید تا دم خونه و قطع کردیم 

یا مثلا یه بار زنگ زدم به یه خوشخواب فروشی و گفتم که من برای همسرم میخواستم یه خوشخواب بگیرم . گفتم که کمرش درد میکنه و میخواستم راحت باشه و ... . خلاصه توضیحاتی دادم و یسری .ص شعر گفتم و فروشنده اش هم یه خانمی بود . بعدش کلی حرف زدیم و حتی بهم یسری معرفی کرد و قیمت و اینا گفت وحتی آدرس رو هم پرسیدم و گفت . بعدش دیگه خداحافظی کردم 😂

حتی یبار زنگ زدم به یک شماره و یارو دختر افتاد. گفتش سلام گفتم میدونم که چه کار بدی کردی و میخوام به بابات بگم . گفت چی ؟ ببخشید شما ؟ گفتم من رو نیمشناسی بدبخت ؟ گفتم که من همونی هستم که اون شب دیدم داشتی با دوست پسرت چیکار می‌کردید.  گفتش آقا برو خودتو مسخره کن . گفتم دیگه من‌نمیدونم میرم به بابات میگم . گفتش بگو . و قطع کرد 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
من مزاحم تلفنی شدم  مثلا با رفیقام زنگ زدیم به یک کبابی تو مثلا یه جای دور از شهرمون ، فک کنم ...

ببخشید اگه فحشتون دادم حلال کنید.😂😂😂😂😂😂