2777
2789
عزیزم میتونم یه راهنمایی ازتون بگیرم ؟ 

جانم عزیزم بفرما اگ چیزی بدونم حتما

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانم عزیزم بفرما اگ چیزی بدونم حتما

جانت سلامت 

اینجا میپرسم و اگر استارتر تاپیک رو بست درخواست دوستی میدم اگر براتون ممکن بود قبول کنید❤️

چه مدته دارید استفاده میکنید؟

کاملا اکتیو و آکبند بود گوشی؟

با استفاده چند ساعته، چند بار در روز نیاز به شارژ داره؟

موردی هست ذهنتون رو درگیر کرده باشه و خیلی رو اعصابتون باشه چه تو کاربری گوشی و چه ظاهرش؟ حتی یک مورد جزئی

اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
جانت سلامت  اینجا میپرسم و اگر استارتر تاپیک رو بست درخواست دوستی میدم اگر براتون ممکن بود قبو ...

من 13رو حدود یماه خریدم قبلش 12داشتم ک اون هیچچجج مورد منفی ک اذیتم کنه و رومخم باشه نداشت اینم تاالان نداره ومطمئنم ازش ک کلا نداره

شارژ هم من زیاد ورمیرم باگوشی روزی یکبار گاهی کمتر دست میگیرم و دوروز یکیار بله اکبند بوده

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

من 13رو حدود یماه خریدم قبلش 12داشتم ک اون هیچچجج مورد منفی ک اذیتم کنه و رومخم باشه نداشت اینم ...

من الان s22 دارم و خب قاعدتا کاربری من اندروید بوده و هست، اگر بالکل ایفون (۱۳) بگیرم ممکنه از لحاظ استفاده مکرر از اپ های ایرانی یا موارد دیگه به مشکلاتی مثل قفل و بلاک شدن اپل آیدی بر بخورم؟ 

چون خواه و ناخواه مجبورم از اپلیکیشن های اسنپ و بام‌ملی و دیجیکالا و آبادیس و اپ ایرانسل و همراه مدام استفاده کنم

یعنی در اصل این بزرگترین سوال منه و جواب درستی بابتش دریافت نکردم از آیفون‌بازا

من الان s22 دارم و خب قاعدتا کاربری من اندروید بوده و هست، اگر بالکل ایفون (۱۳) بگیرم ممکنه از لحاظ ...

دقیقا من خودمم همینطورم آپ ایرانی دارم روگوشیم تحت وب اسنپ و همراه من و روبیکا و دی جیو ایتا و……انواعشو دارم واقعا ب مشکلی برنخوردم تاالان اگ نگرانیت ازاین بابته اصلا چیزی نیست

دقیقا من خودمم همینطورم آپ ایرانی دارم روگوشیم تحت وب اسنپ و همراه من و روبیکا و دی جیو ایتا و……انوا ...

مممنونم که ازین بابت خیالمو راحت کردی چون خیلی خیلی نگران این موضوع بودم 🙂❤️

فقط اینکه میتونم بدونم چه اشتراک هایی رو الزاما باید خریداری کنیم؟ و عذر میخوام ماهیانه چقدر هزینه اشتراک های مختلف میکنید؟

مممنونم که ازین بابت خیالمو راحت کردی چون خیلی خیلی نگران این موضوع بودم 🙂❤️ فقط اینکه میتونم بدون ...

من تاحالا اشتراک برای چیزی تهیه نکردم حقیقتا نیازی بهش نداشتم اشتراک چی مدنظرته

من تاحالا اشتراک برای چیزی تهیه نکردم حقیقتا نیازی بهش نداشتم اشتراک چی مدنظرته

یعنی واقعا هیچگونه اشتراکی نیازی نیست خریداری کنیم؟ 😀

فقط همون اپل‌آیدی واجبه؟ 

و vp*n های عمومی و رایگان براتون به خوبی کار میکنه ؟ 

یعنی واقعا هیچگونه اشتراکی نیازی نیست خریداری کنیم؟ 😀 فقط همون اپل‌آیدی واجبه؟  و vp*n های ع ...

ن عزیزم هیچی من هیچ اشتراکی نخریدم اپل ایدی فقط واجبه

و وی*پی ان هم ازوقتی فیلت.ر شده پولی ندادم براش یکی دارم خیلی خوبه

ن عزیزم هیچی من هیچ اشتراکی نخریدم اپل ایدی فقط واجبه  و وی*پی ان هم ازوقتی فیلت.ر شده پو ...

پس داداشم با نقشه شومش داشت منو منصرف میکرد از خرید ایفون😂💔کلی استرس داد که اره اگه به صورت غیرقانونی از بعضی اپ ها استفاده کنی یا نمیدونم فلان کار رو انجام بدی اپل‌ آیدیت قفل یا حتی غیرفعال میشه و اینجا هم نمایندگی رسمی نیست بتونی سریع کارتو راه بندازی 

۳۵ بود منصرف کرد از خرید الان شده ۵۳😂😂💔💔💔 

پس داداشم با نقشه شومش داشت منو منصرف میکرد از خرید ایفون😂💔کلی استرس داد که اره اگه به صورت غیرقان ...

واییی😐😐😐😐میخریدی خب نهایتش اکی نبودی باهاش میفروختی ایفون ک افت قیمت نداره انچنان