2777
2789
واییی😐😐😐😐میخریدی خب نهایتش اکی نبودی باهاش میفروختی ایفون ک افت قیمت نداره انچنان

متاسفانه برادرم بسیار ابلیسه😂 و وقتی حرف شمارو زدم گفت اینهمه ایفون ۱۳ تو دیوار و کلی سایت هست گذاشتن واسه فروش کی میاد دست دو این گوشی رو بخره با این اوضاع بازار(در اصل منظورش این بود فروش دست دو این گوشی خیلی سخته و آخرِ سر بُزخر میشه)

اگه من نبودم منو تو چیزایی پیدا کن که دوسشون داشتم، مثل بابونه ها...
متاسفانه برادرم بسیار ابلیسه😂 و وقتی حرف شمارو زدم گفت اینهمه ایفون ۱۳ تو دیوار و کلی سایت هست گذاش ...

وایییی لعنتی😂😂😂😂من ۱۲ مو اینقد راحت فروختم توایام عید اتفاقا دوتومن بیشتر از قیمت خریدشم فروختم

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وایییی لعنتی😂😂😂😂من ۱۲ مو اینقد راحت فروختم توایام عید اتفاقا دوتومن بیشتر از قیمت خریدشم فروختم

خواهرم باید بگم احسنت بر شما که زرنگ بودی و از فرصت استفاده کردی و من هر دفعه که میام اینجا کامنتت رو ریپ بزنم ۲ تومن رفته رو گوشی😂😂😂❤️ موندم چرا دلار اومد پایین ولی قیمت گوشیا همون مونده 

خواهرم باید بگم احسنت بر شما که زرنگ بودی و از فرصت استفاده کردی و من هر دفعه که میام اینجا کامنتت ر ...

از شانست  هی حالا میره بالاتر😂😂😂

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

از شانست  هی حالا میره بالاتر😂😂😂

زده بود به سرم ۶۰ تومن که با بدبختی جمع کردم بدم S23 Ultra بگیرم :/💔 آخه ۱۳ شد ۵۰😂💔 مرامی یه نظری بده 😂❤️

زده بود به سرم ۶۰ تومن که با بدبختی جمع کردم بدم S23 Ultra بگیرم :/💔 آخه ۱۳ شد ۵۰😂💔 مرامی یه نظری ...

خب من ک اصلا ایفون و‌باهیچ گوشی یکی نمیدونم انتخاب همیشگیم ایفونه ببین خودت چی دوس داری