2777
2789

رشتتون چیه ؟؟؟ 

آماده ایید؟ به چیا رسیدید ؟ و هدفتون چیه ؟

ایشالا اگه یادم بمونه بعد کنکور اردیبهشت همین جا تگتون می‌کنم نتیجه رو ازتون می‌پرسم 🙂🫀

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

۳ سال کنکور دادم رفته....ان شا الله موفق میشید

امضات خیلی راسته

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
۳ سال کنکور دادم رفته....ان شا الله موفق میشید امضات خیلی راسته

فدات شم عزیزم مرسی 🙂🫀

رشته چی قبول شدی ؟ خوب بود ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم عزیزم مرسی 🙂🫀 رشته چی قبول شدی ؟ خوب بود ؟

ن خواهر...سر جلسه فقط اب میخوردم بقیه رو نگاه میکردمو ...

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
ن خواهر...سر جلسه فقط اب میخوردم بقیه رو نگاه میکردمو ...

وای آدم این جور وقتا خیلی حس بدی داره 🥲

وای آدم این جور وقتا خیلی حس بدی داره 🥲

من که حس بدی نداشتم.....فقط به خودت مسلط باش....چون من چیزی نخونده بودم.نتونستم

1400 کنکورمو دادم 🥺 خدایا شکرت که تموم شد اون دوران  انشالله امسال همتون قبول بشین نتیجه تلا ...

چی میخونی؟

چی میخونی؟

کسی ک هیییچی نخونده هیچی بنظرت میتونه تو این سی روز بخونه شانسی بره سرجلسه کنکور؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
کسی ک هیییچی نخونده هیچی بنظرت میتونه تو این سی روز بخونه شانسی بره سرجلسه کنکور؟

صدردصد.....من هیچی هیچی هیچی بلد نبودم...ولی هر درسی حداقل ۶ یا ۷ درصد زدم.......

داداش یک ماه و نیمه....پرستاری قبول شد