2777
2789
مامانم نمیذاره میگه بگو بیان بعد بگو خوشت نیمده 

خب بزار بیان رک موقع صحبت کردن بعد شنبدن حرفای اقا به خودش بگو ک نظرت منفیه 

به مادرتم بکو ک حتی مشاور ها هم میگن اختلاف سنی مشکل ساز میشع

سه تا هفت سال اختلاف معقوله 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲اره آدم باید تکلیفش روشن باشه ک من یکم درگیرم باخودم و میخام درس بخونم ،بخاطر شرایط خانوادگی مامان ...

نمیدونم واقعا اگه واقعا شرایط زندگیت خوب نیس حتی واسه درس خوندن هم بعضیا حمایت میکنن و پیشرفت میکنی

من یکی از دوستام روستا بود کلاس هشتم ازدواج کرد پزشکی قبول شد شوهرش حمایتش کرد البته خیلی هم همو دوست داشتن ولی خب انگار پدرش معتاد. بوده و مادرش خیاط ولی خب خواهرا و برادرشون درس خوندن و شاغلن تونستن پیشرفت کنن

بنظرم اگه ازدواج نمیکرد کسی نبود پول کتاب تست ایناشو بده حتی همون پزشکی هم نمیاوورد

نمیدونم واقعا اگه واقعا شرایط زندگیت خوب نیس حتی واسه درس خوندن هم بعضیا حمایت میکنن و پیشرفت میکنی ...

مامان منم از همین نظر میگه ولی میدونی اینکه خودت با طرف باشی بعد ازدواج کنین قشنگتره😂

😂اگ ازش خوشم اومد بدبخت میشم

بدبخت چی تو همه چیو در نظر بگیر طرفت خوب باشه چرا قبول نکنی 

اون بیرون خبری نیست ب خدا

ولی اگه میخای بچگی کنی هنوز که ولش 

منکه خودم حوصله شوهر ندارم حسیم ندارم😂😅

😂اگ ازش خوشم اومد بدبخت میشم

نه عزیزم اگه خوشت اومد برو مشاوره 

بگو ازتون تست شخصیت شناسی بگیرن سه مرحله ایه و قشنگ میفهمی ازدواجتون موفقه یا ن 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

مامان منم از همین نظر میگه ولی میدونی اینکه خودت با طرف باشی بعد ازدواج کنین قشنگتره😂

اره حرفت درسته نمیدونم خلاصه یکاری کن پشیمون نشی 

البته مطمئن باش ردش کنی پشیمون نمیشی بازم واست میاد 

ولی خب خیلی سعی کن پیشرفت کنی .

اونیم که میخوای خودت انتخاب کنی حواستو جمع کن ادم لاشی نباشه الان ادمای لاشی زیاد شدن یهو ولت میکنن باهاتم ازدواج نمیکنن تو فقط وقتتو میزاری

بدبخت چی تو همه چیو در نظر بگیر طرفت خوب باشه چرا قبول نکنی  اون بیرون خبری نیست ب خدا ولی اگ ...

😂😂من حال ندارم براخودم چایی بریزم بیام برا پسر مردوم غذا درست کنم؟مامانم ب مامانش گفته بود😂

😂😂من حال ندارم براخودم چایی بریزم بیام برا پسر مردوم غذا درست کنم؟مامانم ب مامانش گفته بود😂

خلاصه اخرش ازدواجه

ولی خب برو سراغ یکی که ازت حمایت کنه و دوستش داشته باشی یکیو انتخاب کن که بهت خیانت نکنه 

خیلی هم از خودتون بالاتر باشه خوب نیست