مایسیلوش مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 354 عنوان ازدواج 259 بازدید | 40 پست سلام 🥲خودم ۱۷ خواستگار ۲۷سالشه نظرتون چیه چجوری رفتار کنم خوشش نیاد ازمیکسالهههه پا پی شدن 1403/01/07 | 06:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasti_86 عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 4196 عزیزم اصلا قبول نکن از من ب تو نصیحت یکبار روراست بهش بگو نمیخوای
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 توی مجلس دست کن توی دماغت باگیگیلی بازی کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مایسیلوش مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 354 عزیزم اصلا قبول نکن از من ب تو نصیحت یکبار روراست بهش بگو نمیخوای اصلا ندیدمش ولی قراره بیان این یکی دوشب بعدش میگم نه حتما
خسته_از_جماعت عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2298 خودتو شکاک و پر توقع جلوه بده آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍
مایسیلوش مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 354 توی مجلس دست کن توی دماغت باگیگیلی بازی کن 😂😂ن اونوقت دیگ کلا شوهر گیرم نمیاد
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2880 چرا میخوای ردش کنی؟ تو که هنوز ندیدیش جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
heli_a عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2980 راننده بیل دیگه حالا وقتی دوستش نداری بقیه چیزا مهم نیست ولی خب اگه دوستش داشتی باز شرایط فرق میکرد
مایسیلوش مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 354 چرا میخوای ردش کنی؟ تو که هنوز ندیدیش فاصله سنی
miti_jooni عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3083 عزیزم اختلاف سنیتون زیاده بین سه تا هفت سال اختلاف معقولهخیلی منطقی بگو که براتون ارزوی خوشبختی میکنم اما جوابم منفیه روی نه گفتن رو داشته باش چون اگه انتخاب اشتباه کنی برگشت خیلی سخته 🌱🎋🎀✨🥲 🌥️
heli_a عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2980 چرا میخوای ردش کنی؟ تو که هنوز ندیدیش دیگه میگه یک ساله هعی میگن خوشش نمیاد سنشم کمه واسه چی قبولش کنه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 😂😂ن اونوقت دیگ کلا شوهر گیرم نمیاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به پسره بگوشرمنده من ازشماخوشم نیومده ولی طوری بگیدانگارشماازمن خوشتون نیومدهمعرفت داشته باشه میگه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......