2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 به پسره بگوشرمنده من ازشماخوشم نیومده ولی طوری بگیدانگارشماازمن خوشتون نیومده مع ...

متاسفانه منو تو راه مدرسه دیده و خوشش اومده پس من میگم ازت خوشم نیمده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله سنی

اره واقعا سناتونم بهم نمیخوره

ولی در کل اگه خواستی زود ازدواج کنی همه چیه طرفو بسنج اگه دیدی طرف از نظر اعتقادات و وضع مالی اینا اکیه و به شما میخوره و مهم تر از همه دوستش داری قبول کن

عزیزم اختلاف سنیتون زیاده بین سه تا هفت سال اختلاف معقوله خیلی منطقی بگو که براتون ارزوی خوشبختی می ...

اره منم بخاطر سنش میگم مگه نه همه جوره همه رو اسمش و پاک بودنش قسم میخورن

اره منم بخاطر سنش میگم مگه نه همه جوره همه رو اسمش و پاک بودنش قسم میخورن

خب عزیزم راحت بکو جوابت منفیه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

حتما ممنونم از مشاوره قشنگت🥲❤️

من نوه خالم ۱۶ سالگی ازدواج کرد ببین خب هدفی واسه درس اینا نداشت دوست داره ارایشگر بشه تکلیفش با خودش مشخص بود و دیگه طرفشم موقعیت خوبی بود و همو میشناختن ازدواج کرد

بنظر منکه اشتباه نکرد چون از من که ۲۰ سالمه بهتر بلده زندگی بچرخونه 

چه مسخره واقعا طرف اگه خوب باشه دنبال دختر زیر ۱۸ نمیره خانوادش قطعا واسش پیدا میکنن 

😂😂باباش وصیت کرده بیاد خونه ما ،قبلا رفیق شیش بودن باهم ،خواهرشم منو دیده خوشش اومده 

متاسفانه منو تو راه مدرسه دیده و خوشش اومده پس من میگم ازت خوشم نیمده

بهش بگو

ولی به اون بگواون بگه ببخشیدفکرمیکردم سن دخترتون بیشترباشه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
😂😂باباش وصیت کرده بیاد خونه ما ،قبلا رفیق شیش بودن باهم ،خواهرشم منو دیده خوشش اومده 

نه ولش کن سن هم مهمه 

تو هنوز وقت داری واسه موقهیت های دیگه 

وقتی نمیخوایش ول کن 

من نوه خالم ۱۶ سالگی ازدواج کرد ببین خب هدفی واسه درس اینا نداشت دوست داره ارایشگر بشه تکلیفش با خود ...

🥲اره آدم باید تکلیفش روشن باشه ک من یکم درگیرم باخودم و میخام درس بخونم ،بخاطر شرایط خانوادگی مامانم میگه شاید از این بهتر دیگه نیاد 

بع کی

ببین به پسره بگوازشماخوشم نمیاد

بخصوص بخاطراختلاف سن

به اون بگوازطرف خودش بگه که تورونپسندیده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......