2777
2789
عنوان

قبول دارید زندگی به کام خوشگلاس

565 بازدید | 59 پست

ما معمولیا که نه قیافه داریم نه اندام یکی از آپشنای بزرگ زندگیو از دست دادیم علنا😅ایناام که مهم ذات خوب و باطن خوب متاسفانه همش شعاره .خوشگل باشی اعتماد بنفس داری چون بقیه همش ازت تعریف میکنن بالاخره تعاریف بقیه تو اعتماد بنفس تاثیر داره … تو یه جمع باشی و همش از بقیه تعریف شه و به چشم کسی نیای خب حس بدیه دیگه🫠تهشم که همه بر اساس ظاهر انتخاب میشن ته تهش هر چیم خوب باشی خوشتیپ خوشگل نباشی همون اول کار توی انتخاب پسرا رد میشی این دیگه یه واقعیته جلوشم وایسی فقط توجیه کردنه … دلم گرفته بود بابت قیافه و هیکل نداشته🚶🏻‍♀️

نه مال پولداراس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیافت راضی نیستی:عمل

هیکلت راضی نیستی: باشگاه

از روحیت و اعتماد به نفست مینالی: کتاب

برا هرچیزی راهی هست الکی فاز دپ نگیر 

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓
نه مال پولداراس

دقیقا منم می‌خواستم‌همین رو بگم. هیچ ربطی به خوشگلی نداره.

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  

امیدوارم بدونیم زیبایی واقعی به ظاهر و قیافه ما نیست بلکه درون ما انسانهاست...ظاهرِ همه ی ما رو خدا آفریده و خدا چیزِ بدی خلق نمیکنه....هر انسانی در نوع خودش زیباست چون چیزی درون ما هست که زیبایی اون فراتر از تموم زیبایی های دنیاست......کسی که اَرزش درونی خودشو بدونه قطعا تموم دنیا مَحو دیدن اون میشن..

امام علی میگه: خدا اگه میخواست انسان رو چنان نورانی می آفرید که شیطان هم بهش سجده کنه اما خداخودش گفته انسان رو از گِل افریدم که انسان بدونه اصلا این جسم نیست و درگیرش نشه و بدونه حقیقت انسان درونشه نه جسم وظاهرش...

نه بابا من یکی از آشناهام خیلی خوشگل بود آنقدر بهش حسودی کردن آنقدر انرژی منفی دریافت می‌کرد بنده خدا الان رگهای پیشونیش دیده میشه از آزار و اذیت خودش یبار میگفت کاش قیافم معمولی بود اینهمه اذیتم نمیکردن آخه مگه دست منه تو هر جمعی هم میرفت مورد تنفر خانوما بود ولی چی بگم پسرا چشمشون بهش بود واقعیته 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

وای چقدر درسته ولی در عین حال غمگین

خوشگل که باشی اگه هیچ استعدادی ام نداشته باشی میتونی از چهره ات استفاده کنی و مدل شی و....

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

لعنت به خوشگلی من حاضر بودم معمولی باشم ولی آرامش داشته باشم

هر کسی نیومد خواستگاری یا برا چهره بود یا پول

به یه شغل آزاد اعتماد کردم چون آدم معمولی بود اما اونم گندش در اومد طمع پول و چهره اومده

آدم معمولی باشه ولی به خاطر قلبش بخوانش