2777
2789
عنوان

قبول دارید زندگی به کام خوشگلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 59 پست
آخه انسان این ظاهر نیست....ظاهر ما مثل یک لباس موقته..

پس چرا وقتی میخوان برن جایی خواستگاری اولین سوال اینه دختره چه شکلیه، پس چرا همیشه عکس کودکان زیبا رو مجلاته؟ 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
ولی تو واقعیت کسی بخواد زن بگیره یا حتی کسی رو جایی استخدام کنه اولین چیزی که نگاه می کنه قیافشه در ...

بدترین مورد همون شکستن دل ادم بابت حرفای اطرافیانه . از بس بخاطر قیافم نادیده گرفته شدم که اعتماد بنفسمو از دست دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب منم وسط جامعه هستم،اولین ملاک انتخاب زیبایی ظاهره، اخلاق و زیبایی های به قول شما درونی ده بیست س ...

من که خودم پسر هستم نگاهم و برداشتم به خوشبختی و زیبایی اینطوری نیست...اتفاقا وقتی با آدمها برخورد میکنیم بیشتر حقیقت درونشون مشخص میشه تا ظاهرشون.....شما اگه حقیقت درونتون زیبا باشه همه خواهان شما میشن...این چیزیه که دارم می بینم....

درسته من قیافه انداممم خوبه خواستید عکسم میزارم 

خرداد امسال با خواهرم تنها نباشه باهاش میرفتم دانشگاهش امتحانشو بده برگرده اونجا یکی آشنا در اومد با پدربزرگم ک معلم بوده ایشونم کارمند دانشگاه بودن ۴ تا بچه داشت یکیش تو تهران پسرش پزشکی میخوند 

دخترش دکتر ماما بود دوتا از پسراشم یکیش سرباز بود یکیش مترجم زبان ازم خواستگاری کرد منم که نومزد داشتم قبول نکردم  خودش ۵۵ اینا سالش میشد برا یکی از پسراش 

بعد از اون به بعد بخاطر من به خواهرم میگه بیا بهت نمره بدم همه کتابات👌قصدمم پز دادن نیس فقط خواستم تجربمو بگم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

پس چرا وقتی میخوان برن جایی خواستگاری اولین سوال اینه دختره چه شکلیه، پس چرا همیشه عکس کودکان زیبا ر ...

اره اولین مرحله همین زیبایی ظاهریه که نداشته باشی رد میشی و اصلا به مراحل بعدی نمیکشه😅

پس چرا وقتی میخوان برن جایی خواستگاری اولین سوال اینه دختره چه شکلیه، پس چرا همیشه عکس کودکان زیبا ر ...

چیزی که در رسانه و تبلیغات پخش میشه که نشون دهنده ی حقیقت نیست...بعدم من خودمم دیدم کسایی که برای ازدواج میرن بیشتر ظاهر دختر اخلاقش براشون ملاکه ....شما به اونی که فقط به ظاهر چسبیده و زیبایی جز ظاهر نمی بینه نگاه نکنید.....این آدمها کلا توی زندگی نگاهشون محدود و موقتیه..

خیلی زیبایی عزیزم ♥️ چند سالتونه

مرسی قشنگم لطف داری 

۱۸

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چیزی که در رسانه و تبلیغات پخش میشه که نشون دهنده ی حقیقت نیست...بعدم من خودمم دیدم کسایی که برای از ...

والا ما که از این مواردی شما میگین ندیدیم 

و خب بحث همینه که درصد زیادی از جامعه مخصوصا نسل جوون تحت تاثیر سوشال مدیا قرار گرفتن دیگه

واسه همینه ظاهر اهمیت زیادی پیدا کرده کاریش نمیشه کرد 

عزیز دلم ، خدا حفظتون کنه♥️

قربونت گلم 

والا ما که از این مواردی شما میگین ندیدیم  و خب بحث همینه که درصد زیادی از جامعه مخصوصا نسل جو ...

اشکالی نداره اتفاقا توی این شرایط اونی که زیبایی درونی داره بیشتر به چشم میاد چون ظاهر بعد از مدت کوتاهی برای همه عادی میشه...شما عاشق خودتون باشید و ارزش خودتونو بدونید بعد می بینید همه به سمت شما میان....نه میخوام شعار بدم نه دلداری از چیزی که دارم می بینم توی جامعه میگم.....هیچ وقت ظاهر نمیتونه بالاتر از حقیقت و باطن بمونه چون قانونه این عالَمه که خدا خلق کرده...