ما معمولیا که نه قیافه داریم نه اندام یکی از آپشنای بزرگ زندگیو از دست دادیم علنا😅ایناام که مهم ذات خوب و باطن خوب متاسفانه همش شعاره .خوشگل باشی اعتماد بنفس داری چون بقیه همش ازت تعریف میکنن بالاخره تعاریف بقیه تو اعتماد بنفس تاثیر داره … تو یه جمع باشی و همش از بقیه تعریف شه و به چشم کسی نیای خب حس بدیه دیگه🫠تهشم که همه بر اساس ظاهر انتخاب میشن ته تهش هر چیم خوب باشی خوشتیپ خوشگل نباشی همون اول کار توی انتخاب پسرا رد میشی این دیگه یه واقعیته جلوشم وایسی فقط توجیه کردنه … دلم گرفته بود بابت قیافه و هیکل نداشته🚶🏻♀️
قیافت راضی نیستی:عمل هیکلت راضی نیستی: باشگاه از روحیت و اعتماد به نفست مینالی: کتاب برا هرچیزی ر ...
حتما پولم نداریم بریم از بانک بگیریم
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاری به اینا ندارم و توی این موضوع همه اول جبهه میگیرن ولی تهش نگاه کنی دوست داری پارتنر زندگیت از یه سطح مقبولی از نظر قیافه برخوردار باشه که خب ظاهر خودت خوب نباشه باید از بین کیسایی که دلخواهت نیستن انتخاب کنی
پول هم چیز خوبیه و خیلی تاثیر داره ولی تهش قیافه و اندام حرف اولو میزنه چون من خودم توی همچین شرایط ...
خوب برو عمل کن
هیکل میخوای پیکر تراشی کن
چهره میخوای بینیتو عمل کن
به پوستت برس
زاویه فک بزار
بوتاکس کوفت زهرمار انگار همه خوشگلا نچرالن🤣🤣
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
نه بابا یکی از فامیلای ما خیلی زیبا بود یعنی اصلا با همه بچه های خانواده شون فرق میکرد ولی این قدر تو زندگی سختی کشید که یک کتاب میشه از زندگیش بنویسی آخرشم با یک بیماری تو جوونی فوت کرد