2777
2789
بهش فکر نکن بخواد خودش میاد بهت پیام میده درد دل میکنه

درواقع دختر بی منطقی بود میدونم چنین چیزی نیست...ولی چون دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم همونجور که خودشم نکرد...آرزو بهترینارو براش دارم...کاشکی اینجوری بچه بازی نمیکرد...ممنونم از توصیه و کمکاتون     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههه اینطوریم نگی بره با زن دوم بیاد     بعضیامون ممکنه جنبه نداشته باشیم ولی خارج از ...

🤣🤣🤣🤣

وای آره عالی بود 

میدونم دوسم داری خیلی سعی میکنه من بفهم ام 

ولی من نمیفهم ام البته من مقصر نیستم ها روزگار بده 

من به این معتقدم 

به هرکسی اعتماد کنی از همون آدم ضربه میخوری 

دشمن نمیتونه به آدم ضربه بزنه چون ازت دوره 

کسی که بهت نزدیکه و بهش اعتماد داری راحت تر بهت ضربه میزنه 

اینم یه فکر دیگه ام اگر روزی خواست بره با یکی دیگه من هیچ ضربه ای نمیبینم و همیشه آماده بودم 

چون شوهرم پولداره و زود خر میشه 

اینو گفتم بدونی افکارم خود به خود به وجود نیومده

درواقع دختر بی منطقی بود میدونم چنین چیزی نیست...ولی چون دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم همونجور که خو ...

میگذره از قدیم گفتن چون میگذره غمی نیس 

یه مدت همدیگرو چک نکنید راحت تر میتونید همدیگرو فراموش کنید 

البته آدم باید تو شرایط باشه تا بتونه راهنمایی کنه 

امیدوارم بهترین ها هم سر راه شما قرار بگیره

🤣🤣🤣🤣 وای آره عالی بود  میدونم دوسم داری خیلی سعی میکنه من بفهم ام  ولی من نمیفهم ام ...

افکار اتون الکی بوجود نیومده....ولی عشق و علاقه ای که قراره با یه دختر خوش اندام به خطر بیوفته عشق و علاقه نیست     طبق چیزی که خودتونم اعتقاد دارید گفتم...

پس فرقی نداره پولدار باشه یا نباشه....من خودم وضع مالیم بد نیست ولی زورم میاد برای هر دختری خرج بکنم....عشقی واقعیه که اگه طرف میلیاردرم باشه بازم بخواد کنار تو باشه...اگه قراره بخاطر پول و یه دختر خوش اندام به خطر بیوفته بدرد نمیخوره....

پس حساسیتتونو کمتر کنید اگه بهش اعتماد دارین...اعتماد با حساس بودمم تضعیف میشه و علاقتونم کمتر...کسی که بهش نزدیک هستین باید اونقدر مورد اعتماد و نزدیک باشه که ترس خیانت و ضربه زدن به اعتمادتونو نداشته باشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
مخالفم باید اعتماد کنی تا بهت اعتماد کنن اینجوری توی شک زیستن که حس بدی داره

شک ندارم که فقط اگر بخواد اتفاقی بیوفته شوک نمیشم 

چون ازش انتظار خوب بود مطلق رو نداشتم

افکار اتون الکی بوجود نیومده....ولی عشق و علاقه ای که قراره با یه دختر خوش اندام به خطر بیوفته عشق و ...

میدونم حرفام برات عجیب میاد الان میگی دیونه ام 

ولی انقد حرف زدم دیگه احساس میکنم دارم اضافه گویی میکنم 

والله من به خودش گفتم امروز رفتن بهتره تا فردا 

لاقل از ابن زندگی یه روز بیشتر جلو میوفتم