2777
2789
نهههه بنظرم شما کمی حساس هستین...ببینید اینجور که من میبینم اتفاقا شوهرتون متوجه حساس بودنتون شده که ...

اره خوب متوجه شدی 

میدونه حساسم 🤪🤪🤪

ولی میخوام به این نتیجه برسم که وقتی من نیستم هم اینجوری نگاه نمیکنه یا دقیق نگاه میکنه🤐🤣🤣🤣

اینم بگم اینستا اینا نداره کل وقتش تو دیواره شغلش خرید و فروشه ماشینه نمایشگاه داره از اون پدرسوخته هاست🤣🤔

اره خوب متوجه شدی  میدونه حساسم 🤪🤪🤪 ولی میخوام به این نتیجه برسم که وقتی من نیستم هم اینجو ...

باووو بنده خدارو بذار نفس بکشه     حساسیت توی زندگی قطب منفی رو داره...اگه حساس باشید باعث میشه برعکسشو دریافت کنید...حواستون باشه...

نه والا تهش دو سه تا دید بزنه 5 ثانیه بعد فراموش کنه...بخدا ماها بیشتریمون همینجوری هستیم...شما خانما زیادی بزرگمون کردین     مخصوصا مرد شاغل خسته و کوفته برمیگرده اصلا فکرش قد نمیده که زن خودشم به یاد بیاره وای به حال دختر مردم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلیی جالبه...حتی بعد جدایی؟؟ میدونید طرف من مجازی بود ولی تماس تصویری و صوتی داشتیم...شب تا صبح هم ...

خوب دوست داشته و مغرور بوده 

به دروغ گفته دوست ندارم 

ولی اینکه عکس میزاره پاک میکنه لابد وارد رابطه جدید شده دوباره بعد کات با اون حذفشون کرده 

بنظرم بیخیالش بشید 

کسی که عاشق بشه عشق با دوست داشتن فرق داره 

عشق یعنی بدون اون طرف نمیتونی کارت به جنون میرسه 

اما دوست داشتن یعنی باشه میخواییش نباشه از دور با حال خوب ازش یاد میکنی

حتی میتونی دوباره باهم باشی ولی چون فاصله افتاده یه مدتی بینتون نمیتونی مدت زیادی باهم بمونید دوباره کات میکنید 

شمارونمیگم ها دارم معنی دوست داشتن دخترارو میگم 

اما عشق هر عنی باشه میگی اشکال نداره من قبولش دارم

خوب دوست داشته و مغرور بوده  به دروغ گفته دوست ندارم  ولی اینکه عکس میزاره پاک میکنه لاب ...

نه کلا دختر مودی بود...بعد از من این اتفاق براش افتاد....نه توی رابطه نیست....اگه به حرفتون باشه یعنی 5 روز یک هفته یک هفته رل میزنه کات میکنه؟؟      آخه خیلی زود به زود اینکارو میکنه...بعد از من اینجوری شد کلا...و الانم کلا جدیدا اکانت اصلیش عکساشو پاک کرد...همه فقط توی اکانت های پرایوتش داره...که اونم مدتی پاک میکنه نگه میداره....زمانی که باهاش بودم نبود...بله من میدونم عشق به چه صورته..عشق اول از دلبستگی بوجود میاد و لازمه اش صمیمیت و شناخت لازم و ایجاد رابطه عاطفیه...که بین ماهم بود....ولی اینجور نیست که بگین عشق یعنی اینکه بدون اون کار ات به جنون بکشه....بعضی وقتا عشقی که دارید ممکنه سرد بشه و یا از بین بره...بستگی به دو طرف داره...من کلا برام سواله که اینکاراش برای چیه...و بنظرتون هنوزم چک ام میکنه؟؟ چون همش یه اکانتی استوریامو چک میکنه و دختر هست....درجا تا استوری میذارم!!!! و هرچی فکر میکنم هیچ کسی توی ذهنم نمیاد جز اون که چندماه پیش جدا شدیم بعد از جداییمون اکانت های این شکلی توی پیجم زیاد شد

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
باووو بنده خدارو بذار نفس بکشه     حساسیت توی زندگی قطب منفی رو داره...اگه حساس باشید ...

نه حساس اونجوری نیستم که 

هیچ چک نمیکنم 

دنبالش نیستم که 

فقط حواسم جمعه‌ جمع هاااا

میخوام بدونم این مدل آدما کلا مغرورن یا نه برای من فیلم میاد یا نه

برادر شوهرم ۱۸سالشه تا الان دوست دختر نداشته🤣

شخصیتشون یکیه 

درحالی که یکی از فامیلای خودشون ۱۸سالشه هر روز یه رل خوشگل داره و پسره خیلی به خودش میرسه 

اینا به خودشون نمیرسن شوهرمو باید اجبار کنی تیپ بزنه🤯

نه حساس اونجوری نیستم که  هیچ چک نمیکنم  دنبالش نیستم که  فقط حواسم جمعه‌ جمع هااا ...

خیر مغروری نیست...ما زمانی یه دختر تیپ و ظاهرش بیشتر توی ذهنمون میاد که بیشتر باهاش برخورد داشته باشیم نه غریبه و گذرا باشه... و وقتیم به این شکل باشه اگه خیلی اوکی باشه جذبش میشیم....بعنوان مثال من خودم تیپ دختر خاله امو و دوس دختر سابقم و یکی از دخترایی که بیرون باهاش همیشه برخورد میکنم همیشه توی ذهنمه...اونم بخاطر اینکه باهاشون صمیمیت داشتم و خوشم از تیپ هاشون اومده...ولی کنارش یه دختری همکلاسیم هست...اینستاگرامشو دارم...بدترین عکسارو از خودش میذاره و اصلااااا خوشم نمیاد ازش...با اینکه حتی بعضی وقتا توی کلوز فرندم از عمد برام عکس میذاره     ولی هیییچ وقت توی ذهن و چشمم نیومد...

زیاد توی فکر ماها بخواید برید خودتون زندگیتون گرفته میشه بخدااا ماهم بعضی وقتا توی فکر کردن خودمون میمونیم برای همین میگم سختش نکنید     

خوب دوست داره اگر شرایطش رو دارید باهم باشید

نه من از اولم نمیخواستم باهاش باشم چون از لحاظ فکری بالغ نیست و خلقیاتشم لحظه ایه...فقط چون شدیدا دوسش دارم دوست ندارم ناراحت ببینمش...بنظرم همش میبینم همه چیزشو چه پروفایلش چه بایو اینستاش چه واتساپ همه چیو عوض میکنه یهو پاک میکنه...دختر درد کشیده ای بود...ولی جدیدا حس میکنم توی زندگیش به مشکل خورده...دوست دارم بفهمم چش شده ولی متاسفانه راهی ندارم بفهمم...خیلی شرایط بدیه

خب من اومدم😁

خوش اومدی....میخوای جرئت این سری بهم بگو   

خیر مغروری نیست...ما زمانی یه دختر تیپ و ظاهرش بیشتر توی ذهنمون میاد که بیشتر باهاش برخورد داشته باش ...

🤣🤣🤣🤣باشه قبول کردم 

ولی در کل برام مهم نیس 

بهش میگم با من بودنی چشمت رو درویش کن من ناراحت نشم 

من نبودم هر گوهی دوست داری میل کن🤐🤪🤐🤪🤐

🤣🤣🤣🤣باشه قبول کردم  ولی در کل برام مهم نیس  بهش میگم با من بودنی چشمت رو درویش کن من ...

نههه اینطوریم نگی بره با زن دوم بیاد     بعضیامون ممکنه جنبه نداشته باشیم ولی خارج از شوخی اونجو که از حرفاتون فهمیدم شوهر اتون چون دوستتون داره حد و حدود خودشو میدونه...فکر کنم بخاطر شما توی خلوتشم از ترس اتون بزور نگاه میندازه 🤣🤣