2777
2789
سلام روزبخیر  بسلامتی بیایید خوشحال شدم  بیایید این طرفا میگید دیگه برنگردیم از لحاظ آب ...

دقیقاااا مشخصه شما هم جنوب رو خوب گشتین و فهمیدین و هم سمت خودتونو     

بهترین توصیفی بود که دیدم...دقیقا سمت ما قیمتا کمتره سمت شماها همه چیز دوبرابر اینجاست....بعله سمت شماهم مردمای خوبی داره ولی اکثرا سنگین و جدی هستن ولی سمت ما همه شوخ و گرمن...بععلههه از آب و هوا و جاذبه های دیدنیتون هرچی بگم کم گفتم و واقعا بهتر سمت ما هست...ممنونم از مهمون نوازیتون خانم عزیز     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
دقیقاااا مشخصه شما هم جنوب رو خوب گشتین و فهمیدین و هم سمت خودتونو       بهترین ت ...

اره دوبار اومدیم ولی خیلی موندیم خیلی گشتیم 

شغل شوهرم طوری دوماه یکبار میاد اونجا 

من کل وسایلمو از اونجا گرفتم خودم.م نباشم عکسشو می‌فرسته انتخاب می‌کنم 

علاوه بر خودم اطرافیان هم بهره میرن از این رفت آمد شوهرم 

ولی در کل جز بهترین جاهایی که گشتم به ویژه دریاش 

فقط گرماش تحملش سخته اونم ماها عادت نداریم 

ولی شرجی بودنش تحملش برای ماها غیر ممکنه 

شمالم شرجیه ولی شرجی جنوب یه چیز دیگس🤣🤣🤣 انگار با لباس زیر دوش وایستادی

ما تو ارومیه حتی شبای تابستون کولر گازی نمی‌زنیم چون یخ میزنیم 

از قدیم گفتن مردمان جنوب مهربون وخون گرمن 

وای یاد فلافل هاش افتادم 

راستی اومدی ارومیه بگو آدرس بدم برو کوبیده های مارو امتحان کن هم آدرس جگرکی میدم هم آدرس رستوران 

هرکدوم وسعت بود برو حالشو ببر 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره دوبار اومدیم ولی خیلی موندیم خیلی گشتیم  شغل شوهرم طوری دوماه یکبار میاد اونجا  من ک ...

بله قیمت ها بهتره...ولی نگو از گرماش همین الان پیش پات کولر پنجره ای روشنه     شبا هم دو تیکه همیشه....شاید باورت نشه امسال کلاااا زمستون 3 4 بار بخاری روشن کردیم دما زیر 15 درجه نیومد اگرم اومد موقت بود....از همون بهمن ماه من کولر دوتیکه 12 هزار میزدم....از گرمااا وااقعا نگم...

ولی از حق نگذریم...قیمت فست فودی هامون و مخصوصا فلافل و سمبوسه و ماهی و حشو و میگو هامون یکی از بهشتی های جنوبیه...

ممنونم از دعوتتون میتونید همین الان ترجیحا بگین حتمااا با افتخار میرم امتحان میکنم...ممنونم از مهمون نوازیتون خانم عزیز   

دور و وریام گفتن حتما لباس گرم ببر یادم باشه بیشتر جدی بگیرم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
بله قیمت ها بهتره...ولی نگو از گرماش همین الان پیش پات کولر پنجره ای روشنه     شبا هم ...

اره والا ما هنوز با سویشرت و بعضی ها کاپشن به تن هستن 

دیگه خود دانی چقدر گرمایی یا سرمایی هستی ماهنوز بخاری هامون روشنه 🤣🤪

بله قیمت ها بهتره...ولی نگو از گرماش همین الان پیش پات کولر پنجره ای روشنه     شبا هم ...

اره والا ما هنوز با سویشرت و بعضی ها کاپشن به تن هستن 

دیگه خود دانی چقدر گرمایی یا سرمایی هستی ماهنوز بخاری هامون روشنه 🤣🤪

اره والا ما هنوز با سویشرت و بعضی ها کاپشن به تن هستن  دیگه خود دانی چقدر گرمایی یا سرمایی هست ...

گرمایی که هستم زیادم هستم ولی خداایی امسال اهواز خیلییی گرم بود....بیشتر از هر سال دیگه ای...کلا الان تقریبا خیلیا کولر زدن...

ولی میدونم بیام اونجا باید یه هودی یا سویشرتی بپوشم     جنوب کلا خیلی گرمه