2777
2789
خخخخ نه نده تعلیق میشی  بچه کجایی؟

اصالتا دزفولی/ بختیاری هستم ساکن اهواز

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نوکرم...همچنین شماهم...منم خوش حال شدم..مرسی از افتخاری که دادین موفق باشید...شماهم خانم بسیار خوش ق ...

مرسی محبت داری 

خیلی خیلی ممنون 

خوش قلبی و مهربونی شما باعث شد بتونم باهاتون راحت دردل کنم وصحبت کنم خدا بهترین هارو سر راهتون قرار بده 

به امید بهترین ها هم برای شما هم برای من🙏🙏🙏

مرسی محبت داری  خیلی خیلی ممنون  خوش قلبی و مهربونی شما باعث شد بتونم باهاتون راحت دردل ...

خواهش میکنم ممنونم از سعادتی که نصیبم کردی...همچنین شما بیشتر....ممنونم از آرزو قشنگتون   🙏

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
خوشبختم  من تا الان ۲بار اومدم اهواز و بوشهر اون سمت ها  منم ارومیه ای هستم

چقدر جالب اتفاقا چند روز دیگه برای مسافرت میخوام برای اولین بار تبریز و ارومیه بیام     شنیدم شهر خیلی قشنگی دارید هرچند اگه بهش برسن قشنگ ترم میشه...بله خوش حالم اومدید...اهوازم شهر خوبیه ولی متاسفانه به اندازه شهر های بالا اگه بهش برسن راحت پتانسیل اینو داره بهتر تهران بشه...

چقدر جالب اتفاقا چند روز دیگه برای مسافرت میخوام برای اولین بار تبریز و ارومیه بیام     ...

سلام روزبخیر 

بسلامتی بیایید خوشحال شدم 

بیایید این طرفا میگید دیگه برنگردیم از لحاظ آب وهوا میگم 

وگرنه مردمان جنوب خیلی خون گرم مهربان هستن 

والله شهرای جنوب ارزونیه همه چی مفته 

قشنگ نصف قیمت شهرهای ما 

ما قراره اردیبهشت بیاییم بوشهر 

من از الان تو ذهنم لیست میگیرم از اون جا چی بخرم🤣🤣🤣