2777
2789
خواستم بگم درخواست دوستیم رو قبول کنین خوهشا

ببخشید میترسم تعلیق بشم....برای همین رد میزنم شرمندم از شما

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرفی نمی زنم که 

فقط خواهشا حرف بدی و ناجوری نزنید برام مشکل ساز بشه...من درخواستتونو قبول کردم

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
🤣🤣🤣حقته

آقااا چی از عکس منه بدبخت میخواید...قیافه منم قیافه یه انسانه...یه انسان که دیدن نداره     اشک منو در اوردن     

آقااا چی از عکس منه بدبخت میخواید...قیافه منم قیافه یه انسانه...یه انسان که دیدن نداره   &nb ...

میدونه براشون تازگی داره یه آقا تو سایت زنونه(حموم زنونه قدیم) عضو شده میخوان  ببین گل پسر آفتاب مهتاب ندیده کیه 😉

نه باوو خواهش میکنم اشکالی نداره...اتفاقا کیف این بازی به همینه...وگرنه یهویی همه ریختن سرم سوالاتشو ...

اره برام جدید بودی🤣🤣🤣

خواهش میکنم منم از همکلامی به شما بسیار خوشحال شدم💓

میدونه براشون تازگی داره یه آقا تو سایت زنونه(حموم زنونه قدیم) عضو شده میخوان  ببین گل پسر آفتا ...

کییی گفته من آفتاب مهتاب ندیدم؟؟؟ اتفاقا هرچی مهتاب و آفتاب رو توی زندگیم دیدم     آرههه برای همین براشون جذابه...من توی واتساپ و تلگرام و اینستام عکس خودم هست...حتی پیجم باز هست...ولی چون اینجا یه ترسی از شناسایی شدن دارم مخصوصا راجب پست هم یه ترس کوچیکی دارم....هرچند دوست دارم پیجمو بدم ولی میترسم تعلیق شم   

اره برام جدید بودی🤣🤣🤣 خواهش میکنم منم از همکلامی به شما بسیار خوشحال شدم💓

نوکرم...همچنین شماهم...منم خوش حال شدم..مرسی از افتخاری که دادین موفق باشید...شماهم خانم بسیار خوش قلب و مهربونی هستید...و صد البته با همچین افکار و رفتاری شوهرتون ولتون نمیکنه و بهترین زندگیو پیدا میکنید