2777
2789
بستگی به ذات و فکر شوهرتون داره...ولی به جرئت میگم اونقدری که شما خانما بهش فکر میکنید نیست... مثلا ...

من دیدم چشم شوهرم به صورت ناخداگاه دیده 

ولی زوم نمیشه 

یا نمی‌چرخه 

حتی رفتیم کفش بگیریم یه دختر پاهاش خیلی بیرون بود و خالکوبی اینا داشت 

من زیبام جذابم اما قرتی نیستم 

من که خودم خانم ام چشم ام همش دنبال پای اون خانم بود 

بعد شوهرم نشسته بود من سرپا کفش هارو نگاه میکردم 

من یواشکی زود شدم رو شوهرم اصلا نگاه نمی‌کرد 

ولی خواه ناخواه اون خانم مانور میداد همه آقایون مستقیم نگاه میکردن

اینارو گفتم نظرت رو بگی 

بنظرتون همسرم چشم چرانه یا نه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ منم عاشقش باشم همش تو ذهنمه فک کنم😂

جالبه...من سوالش در ارتباط با طرف خودمه در واقع...میدونی بعد جداییمون کلی اکانت فیک توی استوریام هست...یکیشونم که دختره و عکس دختر داره

چندماه همش با اون حس میکنم چک میکنه...چندبارم پست گذاشت خطاب به من     جالبه برام خودش بهم میگفت مهم نیستی برام...بعد پونصد بار فقط پست و استوری در ارتباط و خطاب به من گذاشت...رفتاراش خیلی تاکسیک بود

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
من؟😐😂من تو عمرم مجازی تا حالا نه عکس دادم نه شماره 

نه جدا یه اقای بود تو سایت ما تو یه تایپ بودیم همش شمارش میزاشت هرچی ام کاربر بهش میگفتن نکن همه ریپلایی میکرد شمارش میداد😆 اسمشم مثل اسم کاربری شما بود 😬کلا روانی بود فکر کنم تو همون تایپ تعلیق شد شمارو که دیدم یاد اون کاربر افتادم🤦‍♀️😅

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من دیدم چشم شوهرم به صورت ناخداگاه دیده  ولی زوم نمیشه  یا نمی‌چرخه  حتی رفتیم کفش ...

نهههه بنظرم شما کمی حساس هستین...ببینید اینجور که من میبینم اتفاقا شوهرتون متوجه حساس بودنتون شده که حتی بطور طبیعی خانمارو نمیبینه...

اینکه چشم یه آقا چه متاهل چه مجرد بچرخه...کاملا طبیعیه ولی به جرئت از شناختی که از شما چه برای دید زدن همجنس چه مخالف میدونم که بیشتر توی ذهنتون میمونه...میدونم مثل شما نیست....ماها به جرئت میگم چهره های خیابونیو هرچقدرم جذاب باشه سریع از یاد میبریم ولی بیشتر توی فضای مجازی و گوشی چیزایی که میبینیم بیشتر توی ذهنمون میمونه بازم در اون حد نیست که فکرشو کنید...زیاد حساس نباشید به این موضوع برای روابطتون خوب نیست اینجوری     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

نقییییی 

منم میامم

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
همش تو دهنمون اسمش رفتارش تکرار میشه 

خیلیی جالبه...حتی بعد جدایی؟؟ میدونید طرف من مجازی بود ولی تماس تصویری و صوتی داشتیم...شب تا صبح هم چت میکردیم و واقعا بهم توجه میکردیم...یروزی سر دو سه تا حرف ازش ناراحت شدم...بعد بهش گفتم بعد بهم گفت برام مهم نیستی و... منم ناراحت شدم و بهش گفتم اگه نیستم چراا پس شب تا صبح باهام حرف میزنی و... بعد جدا شدیم و چندبار بعدشم کلی بحث و دعوامون شد...جالبه که بعد از جداییش با من کلی ظاهرا افسرده شد تلگرامشو پاک کرد...اینستاشو عکساشو همه پاکید....هرچند عکسای خوشگل و جدیدم از خودش گذاشت و با دوستاش و... ولی یهو دوباره تازگیا همه پاکید...متاسفانه دختری بود احساسات پاک و خوبی داشت ولی افکارش خیلی بچه گونه بود...الان دوست ندارم بهش برگردم ولی این حالشو میبینم عذاب وجدان میگیرم...