2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه یه سوال  الان تو تاپیک همسایه بودم  شوهرش چشم چرانه لب ساحل  خوب سوالی تو ذهن ...

بستگی به ذات و فکر شوهرتون داره...ولی به جرئت میگم اونقدری که شما خانما بهش فکر میکنید نیست...

مثلا شاید باورتون نشه...من هییییچ وقت هیییچ وقت هیکل و قیافه هیییچ خانمی توی ذهنم نموند و اصلا هورمونام بخاطرشون نزد بالا(اونایی که حضوری دیدم)

کلا اکثر ماها بیشتر چیزایی که توی فضای مجازی میبینیم بیشتر توی ذهنمون میمونه...چون حضوری کلی خانم و آقا میبینیم...بازم میگم اونقدر نیست توی ذهنمون بمونه...بنظرم شما خانما بیشتر هیکلا و قیافه ها توی ذهنتون میمونه...بازم بستگی به مردش داره...اگه مرد چشم هیزی باشه...شاید مدتی توی فکرش بره

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
کار درستی نیست طرف میومد با من دردل میکرد حرف میزد بعد که تعلیق شد تو سایت دوستام گفتن علت تعلیقش ای ...

زیاد توی فکرش نرید...آدم بی ارزش فکر کردن نداره....خیلیا هستن از حس کنجکاوی اینکارو میکنن...بنظرم بیشتر میخوان از دنیای شما خانما برای برخورد باهاتون سر در بیارن     و یا بکشوننتون به دوستی که همیشه تیرشون به سنگ میخوره     بعله کار درستی نیست ولی ما هم دخترشو توی فضای مجازی داریم که اینکارو میکنه هم پسرشو...کاری نمیشه کرد از همینجا همگی جمیعا فحش و نفرینش میکنیم بخاطر شما     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
پسر عمومو ی روز با کفگیر از پشت زدم تو کلش دردش اومد کلی گریه کرد😂😂

بندهه خداااا     حالا یه سوال دیگه...شما دخترا اگه عاشق بشید بعدا جدا بشید طرفتون چقدر توی ذهنتون میمونه؟؟ سوالیه که چندماه پیش پرسیدم