میگذره از قدیم گفتن چون میگذره غمی نیس یه مدت همدیگرو چک نکنید راحت تر میتونید همدیگرو فراموش ...
قربونتون بشم خانم عزیز مرسی همچنین بهترینا جلو زندگی شما با شوهر عزیزتون...بله میگذره ولی الان شاید باورتون نشه 7 ماه بیشتر گذشته کمتر چکش میکنم ولی هنوزم میکنم...ولی اون هر استوری میذارم حس میکنم چک میکنه...چون اولین اکانتی که میاد توی لیست همونه بازم نمیدونم اون دختر خودشه یا خیر ولی حتی فالو ام نداره منو
با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خدانکنه💝 ببین دخترا احساسی هستن تا فراموشت کنه زمان میبره ولی یکبار تجربه کردی اگر قرار بود ...
خیر متاسفانه بار دوم بود...هرچند من قصد اینو نداشتم باهاش رابطه دوس دختر/پسری باشه...ولی رابطه عاطفی بینمون بود...ولی قصد نداشتم جلو تر بره چون از اول دختر بی منطقی بود...ولی برام مهم بود دل و روحیه پاکی داره...میدونم...دختر شدیدا احساسی و رنج کشیده ای بود برای همین نمیتونم فراموشش کنم و ناراحتیشو ببینم...آرزو بهترینارو براش دارم...بعد مدت ها بین این همه دختر دور و ورم به سختی به یه دختر دل بستم که اونم اینجوری شد...
با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...