ما یه ساله تو رابطع ایم و تو دانشگاه آشنا شدیم..خانواده جفتمون از رابطمون باخبرن و تا حدودی بهشون گفتیم قصدمون اردواجه...خانواده من اما به خاطر راه دوری خصوصا مامانم میگه نه نمیزارم..و در حال حاضرم گیر دادن بهم که انتقالی بگیر😭من آنقدری اختیار ندارم که بگم کجا میخوام درس بخونم بنظرتون ؟؟له مامانم میگم میگه نه اختیار نداری ما میگیمکجا درس بخونی..خسته شدم بخدا از اینهمه چشم گفتنو یه ساز اونا رقصیدن😑
یعنی تو این یکسال کاملا پسر رو خوب شناختی؟ اگه با وجود مخالفت خونوادت بخواد به ازدواج ختم بشه مطمئنی ...
با وجود مخالفت نمبخوام که ازدواج کنم...هیچکس بع شناخت کامل کامل نمیرسه...ولی یه سال رابطه هم زنان کمی نیست ...مگه ما آدما انقدی وقت دارین که برای هر نفر چند سال بزاریم تا بشناسیمش ؟؟ حداقل از ازدواج سنتی که بهتره ...تو دوسه تا جلسه به شناخت میرسنپ بعدم ازدواج میکنن...برای شناخت اولین واقعا یک سال کافیه
با وجود مخالفت نمبخوام که ازدواج کنم...هیچکس بع شناخت کامل کامل نمیرسه...ولی یه سال رابطه هم زنان ک ...
خب ما میگیم پسر خوبه. ولی باید حواستم به رابطش با خونوادش باشه زمانی نرسه بگی ازدواج کردم متوجه شدم پسره به خواهرشو مادرش وابستس هر چی اونا بگن گوش میده. من خودم دو سال با شوهرم دوست بودم.باور کن همون ماه اول کارتشو داد دستم گفت برام پولمو پس انداز کن