2777
2789
عنوان

راهمون دوره خانوادم رضایت نمیدن😥

228 بازدید | 16 پست

ما یه ساله تو رابطع ایم و تو دانشگاه آشنا شدیم..خانواده جفتمون از رابطمون باخبرن و تا حدودی بهشون گفتیم قصدمون اردواجه...خانواده من اما به خاطر راه دوری خصوصا مامانم میگه نه نمیزارم..و در حال حاضرم گیر دادن بهم که انتقالی بگیر😭من آنقدری اختیار ندارم که بگم کجا می‌خوام درس بخونم بنظرتون ؟؟له مامانم میگم میگه نه اختیار نداری ما میگیم‌کجا درس بخونی..خسته شدم بخدا از اینهمه چشم گفتنو یه ساز اونا رقصیدن😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج راه دور مشکلات خودشو داره

خوب دوست دارن بچه شون کنارشون با یه ادم اشنا ازدواج کنه که خیالشون راحت باشه

با پارنترتون صحبت کنید بعد ازدواج شهر شما باشید تا خیالشون راحت باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
وا دوره که دوره انهمه ازدواج میکنن

نمیزارن...مامانم میگه کاش جای خوبی بود کرمان ...فکرشم نکن ...میگم مامان تو که نمیشناستشون خیلی پسر خوبی خانواده آبرومندی داره...میگه نه همشون معتادن فلانن...من اونجا اروین نمیکنم ...آنقدر خودخواهه که حتی حاصر نبست به خاطر من حداقل بشناستشون

کجا قراره زندگی کنین شهر شما یا اونا ؟ اگه شهر اونا یا یه شهر دیگه میخواین زندگی کنین بهتره مادرت راضی باشه وگرنه جایی که بهش نیاز داری نمیاد و اذیت میشی ،، دلتنگی و وقتی که به رفتن خونه پدرت احتیاج داری دورن و این سخته

خوب فکرهاتو بکن

عجب 
ازدواج راه دور مشکلات خودشو داره خوب دوست دارن بچه شون کنارشون با یه ادم اشنا ازدواج کنه که خیالشون ...

اونم همینو میگه میگه که میام اونجا به مامانم میگم ...میگن خرش که از پل بگذره کبرنع زیر حرفش 

بعدم اینکه دوس دارن من کنارشون باشم ...من زندگی خودمو دارو منم حق تصمیم گیری دارم ...منم با خودم فکر کردم و اونو آدم مناسبی دیدم برای ادامه زندگی...ینی آنقدر نظر خودم نو زندگی مودم بی اهمیته؟

نمیزارن...مامانم میگه کاش جای خوبی بود کرمان ...فکرشم نکن ...میگم مامان تو که نمیشناستشون خیلی پسر خ ...

اهان منم گفتی کرمان یجوری‌شدم صرفا بخاطر چیزاییه که میشنویم گرچه من یه همکلاسی داشتم دختره روانی بود🤦🏻‍♀️🥲

ولی همینجوری پیش بروووو کم کم نرم میشن 

کجا قراره زندگی کنین شهر شما یا اونا ؟ اگه شهر اونا یا یه شهر دیگه میخواین زندگی کنین بهتره مادرت را ...

ممکنه اولاش مثلا یه سالی مجبور باشیم شهر اونا زندگی کنیم تا یکم خودمونو پیدا کنیم بتونیم تو شتر بزرگ خونه بگیریم...ولی خودشم میگه که میایم اونجا ...هرچند من خودم دلم میخواد تو شهر اونا زندگی کنیم چون دوستامون همه اونجان...و رابطمونم باهاشون میای خوبه