2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

1112 بازدید | 48 پست

میشه بدون قضاوت بخونین و مث ی خاهر راهنماییم بکنین؟ من هیچ وقت خاهر نداشتم، حتی یک رفیق واقعی .. میشه الان بجای قضاوت فقط راهنمایی م بکنین؟ اگه هستین ک بگین بذارم 

بگو

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۶ ساله بودم... ی چن ماهی میشد گوشی خریده بودم

دختر خیلی خوبی بودم ،خیلی! یدونه نماز قضا نداشتم و فقط و فقط صرفا برای سرگرمی می رفتم گپ، اون موقع شانسی یکی از دوستام لینک ی گپ تازه تاسیس رو برام فرستاد.. رفتم و عضو شدم

ویس چت گذاشته بودن، واردش شدم ولی حرف نمی‌زدم، عادتم بود .. دختر ساکتی بودم

یک پسره خیلی مزه می پروند، خیلی!

گیر داده بود به اسم من که نفس بود و پیله کرده بود چرا ساکتی چرا حرف نمیزنی منم حوصلم سر رفت و اومدم بیرون از گپ

دیدم اومد پی ویم، بخدا فقط قصدم سرگرمی بود، جوابشو میدادم فهمیدم هم شهری نیستیم ولی نزدیک همیم یکی از شهر های اطرافمون

خلاصه گف اهل رابطه هستی؟

گفتم نه و خلاص!

عادتم بود چت هامو پاک نمی‌کردم

چند روزی گذشت ، ی شب که حصلم سر رفته بود چشمم خورد به پی ویش دیدم آنلاینه و پروف غمگین گذاشته..

یهو زد به سرم بهش پیام بدم بنظر پسر باحالی میومد.. گف زیاد حالم اوکی نیست و اینا

یکم باهم حرف زدیم و نمیدونم..‌ من اهلش نبودم من بچه بودم، یک دختر ساده ۱۵,۱۶ ساله.. هنوزم بچم ولی خداییش تو این دوسال اونقدری تجربه کسب کردم که برابر ده سال بزرگتر شدم

بهم ویس میداد، صداش بم خاصی داشت، اون موقع اونم بچه بود ی پسر ۱۸,۱۹ساله..

ازش خوشم اومده بود برام عجیب بود تا حالا هیچ پسری اینطوری جذبم نکرده بود.‌‌.. بعد حدود ی ماهی ازم خاست میشه اوکی شیم؟

و منم خوشبختانه یا بدبختانه قبول کردم

خونواده سخت گیری داشتم و دارم، بیش از حد سخت گیر!

ترس داشتم ولی ازش خوشم اومده بود و میخاستم برای یکبارم شده مث همسن سالام باشم. میگم دیگه خام بودم و بچه

ادامش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اون موقع هنوز واتساپ و اینستاگرام فیلت..ر نبود

بیشتر واتساپ چت میکردیم و صوتی حرف میزدیم. کلاس زبان میرفتم، دهم تجربی بودم.. درسام خیلی خوب بود.. یعنی ازون بچه خرخون های کلاسمون بودم

ی ماه ک باهاش در ارتباط بودم ، ی شب شوم دختری بهم پیام داد ک میدونستی فلانی با این مشخصات داره بهت خیانت میکنه؟

اون پسر خوبی نیست، نامرده ، لاشیه و....

هیچ وقت یادم نمیره اون شبو، گریه هامو، وقتی با بغض گفتم بهش راست میگه؟ و با نامردی تموم گف آره...من ی دختر نوجوون خام و ساده بودم. من داشتم عاشق میشدم. من دلبسته شده بودم، خیلی بد بود خیلی سخت بود اولین تجربه زندگیم بهم خیانت بشه...