2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 48 پست

. عید اون سال وحشتناک ترین عید زندگیم بود، مریض شده بودم درسام افت کرده بود

آقا! ما داشتیم زندگیمون رو میکردیم.. یهو بعده سه ماه دوباره سر و کله ش تو زندگیم پیدا شد، از همه جا بلاک بود و ی اکانتم یادم رفته بود بلاکش کنم و از همونجا پیامم میداد... من دوسش داشتم. آره داشتم . دوستم میگف خریت نکن، دوباره خر نشو این همون پسره ها...

دوماه تلاش کرد ، زنگ میزد میومد در کلاسم وا میستاد تا تعطیل شم دنبالم میکرد... دوباره برگشتم. دوباره اوکی شدیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اون روزا دوسال میگذره...

و من هیچ بدی ندیدم ازش.. تازگیا خیلی فرق کرده .. سرش تو زندگی خودشه. تازه سربازیش رو تموم کرده و درگیر کارشه. کل خونواده ش منو میشناسن و قصدش جدیه... ولی میدونین گذشته خوبی نداره.. تمام گذشته ش رو مو به مو برام تعریف کرده و الان واقعاً یکی دیگه شده اصلا اون پسر سابق نیست ولی میدونین اون ته ته های دلم دل چرکینم نسبت بهش..

من سطح خونوادگی بالاتری دارم ازش، وضع مالی بهتری داریم و کلا سطحم بالاتره ازش .. الان خیلی نگرانم خیلی میترسم ازدواجم باهاش مشکل دار باشه...

بارها خودشو ثابت کرده با اینکه ماشین نداشت ولی سه ساعت مسیر بینمون رو با اتوبوس میومد تا منو یک ساعت ببینه و بره... پنج شیش باری اومد و منو فقط از دور دیده....

از اون روزا دوسال میگذره... و من هیچ بدی ندیدم ازش.. تازگیا خیلی فرق کرده .. سرش تو زندگی خودشه. تا ...

اگه عوض شده به گذشتش کاری نداشته باش.منم‌گذشته خوبی نداشتم ولی همسرم گفت گذشته تو برام مهم نیست الان اگه میتونی با من باشی بسم الله 

از اون روزا دوسال میگذره... و من هیچ بدی ندیدم ازش.. تازگیا خیلی فرق کرده .. سرش تو زندگی خودشه. تا ...

فکر نمبکنی برا ازدواج و فکر ازدواج هنو بچه ای؟ زوده هایری دانشگاه باز عاشق میشی باز بهم میزنی تجربه کسب میکنی خوب و بد میبینی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اعتماد کردن دوباره بهش خیلی سختم بود ، تموم تلاششو کرد حتی همین الان همه اکانت هاش دسته منه. ولی بنظرتون ازدواج من با همچین آدمی درسته؟

کسی که گذشته بدی داشته، کسی که خونواده ش اصلا به ما نمیخورن.. ولی دارع تموم تلاششو می‌کنه ، شبانع روزی سرکاره تا بتونه هم سطح ما برام مراسم بگیره، خسته و کوفته میرسه خونه نرسیده خابش میبره

اعتماد کردن دوباره بهش خیلی سختم بود ، تموم تلاششو کرد حتی همین الان همه اکانت هاش دسته منه. ولی بنظ ...

سوال اصلی اینه ایا تو میخوای همچنین زندگی داشته باشی 

پیتونی کامل ببخشی جوری که سر هر بحث برنگردی بهش بگی با فلانی اینکارو کردی تو پایینی و یا از اینکه زیاد کار کنه و نتونه بتهات وقت بگذرونه اوکیه؟ اصلا میتونی پایین تر از این شرایط الانت زندگی کنی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
فکر نمبکنی برا ازدواج و فکر ازدواج هنو بچه ای؟ زوده هایری دانشگاه باز عاشق میشی باز بهم میزنی تجربه ...

چرا هم من هم اون هردو بچه ایم، خیلیم خام و نپخته هستیم ولی واقعاً همو دوست داریم، اگه اون اتفاق شوم نبود حتی انقد دوددل نبودم الان نسبت بهش 

سوال اصلی اینه ایا تو میخوای همچنین زندگی داشته باشی  پیتونی کامل ببخشی جوری که سر هر بحث برنگ ...

مشکل منم هستم ولی وقتی می بینم انقد داره برام تلاش می‌کنه کنار میام باهاش ، شاید دختری هستم ک وضع بابام خوب بوده و ا بچگی تو ناز و نعمت بودم ولی اونقد خاکیم و اصلا وضع مالی خودش برام مهم نیست ولی خونواده م خیلی سخت گیرن و چون مدرک ش هم خیلی بالا نیست سخت میگیرن .. ازینا میترسم، 

میترسم حالا که انقد وابسته شده بهم حالا که همه رفیق هاشو کنار گذاشته، دیگه سمت مشروب نمیره ، دوساله شده یکی دیگه من نتونم بمونم، پشتش رو خالی کنم...

حتی دوستاش ب من پیام میدن ک آره با فلانی چیکار کردی اونی ک ی شب خونه نبود الان هشت شب خونه س قید مارو زده سرش تو کار خودشه 

مشکل منم هستم ولی وقتی می بینم انقد داره برام تلاش می‌کنه کنار میام باهاش ، شاید دختری هستم ک وضع با ...

دوست داشتن ی روزی تموم میشه یا کم‌رنگ میشه 

سخته زندگی خیلیی