2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 48 پست

خب از گذشتش بگو که چیکار کرده تا ماهم بتونیم راهنماییت کنیم اگه فقط خیانتش بوده که زیاد جدی نگیر شوهر منم بعد ازدواج فهمیدم تو دوران دوستیمون با دخترای دیگه چت میکرده ولی من خبر نداشتم ولی بعد ازدواج باخبر شدم و الان  یازده سال ازازدواجون  میگذره تا حالا خیانتی ازش ندیدم مطمئنم هستم که نمی‌بینم آدماعوض میشن وقتی میبینی برای به دست آوردنت داره  تلاش می‌کنه بی توجه نباش اون باهات صادق بوده که خیانتشو بهت گفته میتونست بهت دروغ بگه و انکار کنه ولی بهش زمان بده هر دوتاتون کم سن هستین هنوز کلی وقت دارین همدیگرو بشناسین زودتصمیم نگیر 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ترس منم همیناست😔

ب فکر ازدواج نباش حالا فرار که نمیکنین اگه دوست داشته باشه پات میمونه بزار ی سال های از روش بره 

از الان فکر نکن ب وقتش استرسش رو بکش ن الان

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از گذشتش بگو که چیکار کرده تا ماهم بتونیم راهنماییت کنیم اگه فقط خیانتش بوده که زیاد جدی نگیر شوه ...

هرکاری بگین کرده، با دختری نبوده که نباشه ، هرشب بساط مشروب و قلیون داشتن با رفیقاش، من تو خونواده اصیلی بودم اینا رو که فهمیدم خیلی برام سنگین تموم شد خصوصا اینکه مشروب میخورده، از مشروب متنفرم و هنوز استرس دارم نکنه یکی از رفیقاش بگه بیا بریم و اینا ... با اینکه مطمئنم خودش هم زده شده از گذشتش ..

خب از گذشتش بگو که چیکار کرده تا ماهم بتونیم راهنماییت کنیم اگه فقط خیانتش بوده که زیاد جدی نگیر شوه ...

شماهم باهم دوست بودین؟ از اینکه با دوست پسرت ازدواج کردی ناراضی نیستی؟

هرکاری بگین کرده، با دختری نبوده که نباشه ، هرشب بساط مشروب و قلیون داشتن با رفیقاش، من تو خونواده ا ...

به نظرت همه آدمای خوبی که دوروبرمون هست گذشته روشنی داشتن ؟یعنی آدما نمیتونن عوض بشن ؟و اشتباهاتشونو درست کنن؟ یعنی اونایی گذشته بدی دارن باید تو همون گذشته بمونن و عوض نشن چون دیگه کسی قبولشون نداره ؟اگه هر بار اونو با گذشتش قضاوت کنی اون آدم دیگه به چ امیدی باید راهی که انتخاب کرده رو ادامه بده وقتی هنوز درگیر گذشتشی ؟خودت داری میگی قضاوتت نکنیم ولی خودت داری اون جوونو قضاوت می‌کنی اون میتونست تو همون گذشته بمونه ولی ترجیح داد بخاطرت یه آدم دیگه بشه حالا تو میتونی بخاطر. اون.چیکار کنی ؟این توی که تصمیم میگیری که اون آدم به گذشته برگرده یا تو حال بمونه تلاشش ونادیده آدما عوض میشن 

به نظرت همه آدمای خوبی که دوروبرمون هست گذشته روشنی داشتن ؟یعنی آدما نمیتونن عوض بشن ؟و اشتباهاتشونو ...

مرسی بابت راهنمایی هات... خیلی ممنونم واقعا... من نیاز داشتم یکی اینارو بهم بگه..

آره سه سال دوست بودم و از ازدواجم هیچ وقت پشیمون نیستم چون میدونستم خیلی دوسم داره همین برام کافی بود با اینکه دوران دوستی همیشه خیانتشو انکار میکرد 

آره سه سال دوست بودم و از ازدواجم هیچ وقت پشیمون نیستم چون میدونستم خیلی دوسم داره همین برام کافی بو ...

خونوادت مخالف ازدواج تون نبودن ؟ از لحاظ خونوادگی بهم میخورین؟

هرکاری بگین کرده، با دختری نبوده که نباشه ، هرشب بساط مشروب و قلیون داشتن با رفیقاش، من تو خونواده ا ...

نگا کن اینکه این ادم واقعا تعییر کرده یا موقتا رو فقط یه مشاور خبره میتونه بفهمه

ادمی که همچین گذشته ای داره اگ افکارش بطور جدی تغییر نکرده باشه دوباره با کوچکترین ناملایماتی ممکنه پای رفیقاش و بساطاش به زندگیش باز بشه و برگرده

حتما برین مشاوره و حساسیتهات رو قبلش به مشاور بگو که تو این موارد بسنجش که چقدر جدیه

عزیزم به نظر من تو این سن حس های عشق و علاقه نسبت به غیرهمجنس زیاد میشه و آدم تو مغزش آخر به این نتیجه میرسه که عیب نداره میشه.. عشق مهمه!!! حال الان مهمه! ولی عقل آدم تو سن های بالاتر آگاهانه تر تصمیم میگیره من همسن شمابودم خودم کسیو دوست داشتم و ایشون هم عاشقم بود چندبار اومد جلو واسطه فرستاد ولی خانواده ام راضی نشدن منم اون موقع ناراحت شدم نه اینکه قهرکنمو این حرفا ولی تو دلم بود...تا اینکه بعدها چیزهایی فهمیدم که گفتم خوبه نشد..اون موقع خانواده ام درک اینو داشتن که ما هیچ جور نمیتونیم باهم کنار بیایم سطح خانواده پسرهم خیلی بالا بود ولی ملاک خانواده من چیز دیگه ای بود..

میخوام بگم زن خیلی وفادارتر از مرد هستش و بعد ازدواج متعدتر هست تامرد... الان خیلی برای ازدواج شما زوده..ایشونم شاید چندصباحی بعد ازدواج که براش عادی شد فیلش یاد هندستون کنه.چون سن ایشونم خیلی کمه.به هرحال اگه اومد خواستگاری بزار خانواده ات تحقیق کنن اونا خیلی بهتر و بیشتر ازما میفهمن مخصوصا پدرتون. بعدها متوجه میشین.و از من به شما نصیحت به خاطر ایشون مقابل خانواده نایستین شاید خدای ناخواسته بعدها ورق برگرده و رویی برای برگشتن نداشته باشین..

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
میترسم حالا که انقد وابسته شده بهم حالا که همه رفیق هاشو کنار گذاشته، دیگه سمت مشروب نمیره ، دوساله ...

بنظرم مورد خوبی نیست واز نظر من کنسله واست ذات باید پاک باشه که خیانت نکنه

خونوادت مخالف ازدواج تون نبودن ؟ از لحاظ خونوادگی بهم میخورین؟

چرا مادرم مخالف بود من مث خودت کم سن بودم بی تجربه ولی بلاخره اونقدر تلاش کرد که مادرم بلاخره موافقت کرد و جالب اینه که الان مادرم اونو بیشتر از من دوست داره 🙂شوهرم اونو بیشتر از مادرش دوست داره