عزیزم به نظر من تو این سن حس های عشق و علاقه نسبت به غیرهمجنس زیاد میشه و آدم تو مغزش آخر به این نتیجه میرسه که عیب نداره میشه.. عشق مهمه!!! حال الان مهمه! ولی عقل آدم تو سن های بالاتر آگاهانه تر تصمیم میگیره من همسن شمابودم خودم کسیو دوست داشتم و ایشون هم عاشقم بود چندبار اومد جلو واسطه فرستاد ولی خانواده ام راضی نشدن منم اون موقع ناراحت شدم نه اینکه قهرکنمو این حرفا ولی تو دلم بود...تا اینکه بعدها چیزهایی فهمیدم که گفتم خوبه نشد..اون موقع خانواده ام درک اینو داشتن که ما هیچ جور نمیتونیم باهم کنار بیایم سطح خانواده پسرهم خیلی بالا بود ولی ملاک خانواده من چیز دیگه ای بود..
میخوام بگم زن خیلی وفادارتر از مرد هستش و بعد ازدواج متعدتر هست تامرد... الان خیلی برای ازدواج شما زوده..ایشونم شاید چندصباحی بعد ازدواج که براش عادی شد فیلش یاد هندستون کنه.چون سن ایشونم خیلی کمه.به هرحال اگه اومد خواستگاری بزار خانواده ات تحقیق کنن اونا خیلی بهتر و بیشتر ازما میفهمن مخصوصا پدرتون. بعدها متوجه میشین.و از من به شما نصیحت به خاطر ایشون مقابل خانواده نایستین شاید خدای ناخواسته بعدها ورق برگرده و رویی برای برگشتن نداشته باشین..