2777
2789
عنوان

تروخدا دوستانه راهنماییم کنید

175 بازدید | 15 پست

۱۶ سالمه مثانه بیش فعال دارم بعد چون نفس بابام خیلی صدا میده و خرخر میکنه نمیتونم بخوابم و چون مثانه عصبی هم دارم خداشاهده خیلی اذیت میشم کارم شده گریه بعضی روز ها مثل امروز از ۱۰ صبح که دشتشویی رفتم تا ۶ عصر طول کشید در حدی که میترسم دشتشویی برم و دیر به دیر میرم در حدی که مثانم درد میگیره و به شدت ورم میکنه ولی وقتی کسی به خصوص بابام هست که سر و صدا داره اذیت میشم بعد امروز مامانمم چون به شدت عصبی و قرص مصرف میکنه باهم سر اینکه خوابم نمیبره دعوامون شد زیاد دعوا میکنیم در حدی که همیشه خونی میشم بعد سر بابام دعوامون شد بابام هم که کلا بی تفاوت انگار نه انگار مامانم داشت خفم می‌کرد خداشاهده به قصد کشت منو میزنه بعد مغاره داریم چون اذیت میشم بابام میره اونجا البته پتو و همه چی داره ولی خب به خدا میدونم کارم اشتباهه ولی هی بهونه میارم بره ولی به خدا اذیت میشم که میگم بعد بابام امشب نفرینم کرد گفت راضی نیستم ازت 

خدایا این چه دردی بود من چیکار کنم به خدا نمیخوام اینجوری باشه میدونم بابام خیلی حق داره به نظرتون چیکار کنم .

دکتر نرفتی؟ مثانه بیش فعال یعنی چی؟  چرا نگه میداری؟ می‌ترسی بابات بیدار شه یعنی؟

رفتم ولی فایده ای نداره الانم دارم قرص مصرف میکنم ولی هیچی اصلا تاثیر نداره مثانم عصبی و فعاله مثانه زمانی فعال باید بشه که آدم مثانش پر میشه و باید تخلیه بشه ولی مال من کلا فعاله یعنی با یک قطره هم بازم حس دشتشویی دارم و باید تخلیه کنم بعد تخلیه خیلی بدترم برای همین وقتی میرم و یکم حسش بهتر میشه سعی میکنم نرم یعنی هر ۲ روز میرم با وجود درد و ورم شدید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم ولی فایده ای نداره الانم دارم قرص مصرف میکنم ولی هیچی اصلا تاثیر نداره مثانم عصبی و فعاله مثانه ...

اشتباه میکنی خب چقدر دیر میری سرویس . اینجوری بهت فشار میاد بدتر میشی خب مشخصه نمیتونی بخابی عصبی میشی حساس میشی و....

زود زود برو خب لااقل اروم شی بعدشم اتاقت جدا نیست که میخای بخابی؟ میگی پدرم خر خر میکنه!

تحقیق کن یه دکتر خوب تو یه شهر خوب برو،،، بعضی بیماریا درمانشون راحته اما تشخیصش سخت،،، از طب سنتی هم کمک بگیر

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
اشتباه میکنی خب چقدر دیر میری سرویس . اینجوری بهت فشار میاد بدتر میشی خب مشخصه نمیتونی بخابی عصبی می ...

جداعه ولی خیلی صداش بلنده منم که چون عصبیه رو مثانم تاثیر میذاره

سعی کن با خانوادت مدارا کنی معلومه که باعث میشی بهت بی احترامی کنن  خودتو و اعصابتو کنترل کن وقتی پدر و مادر نفرین می‌کنند معلومه که گناهکار تویی  طوری رفتار کن که هیچ آسیبی از اونها بهت نرسه دختر سرکشی هستی که دعواتون به خون وخونریزی میکشه یه سر پیش روانشناس برو دوتا قرص میده که خیلی خیلی آروم میشی بدون اینکه خواب ور باشه و کلی هم شاداب میشی 

خب دستشویی رفتن تو چرا باید خانوادتو اذیت کنه  مگه دزدی کردی خب مریض شدی

نمیدونم درکم نمیکنن حتی با حرف هایی که میزنن هر روز بدتر میشم بهم میگن نجس و ..

دکترنگفت شبا ایزی لایف بزار فعلا تا درمان دارویی اثرکنه؟؟قرص خواب آور آرام بخش هم بخور نیم ساعت قبل ...

نیاز به ایزی لایف نیست چون بی اختیار نیست فقط بعد دشتشویی اذیت میشم و طولانی میشه دو ساله هی دکتر عوض میکنم و قرص میخورم ولی فایده نداره

نمیدونم درکم نمیکنن حتی با حرف هایی که میزنن هر روز بدتر میشم بهم میگن نجس یا بهم میگن خدا این بلا ر ...

وای عزیزم خدا به راه راست هدایتشون کنه

اصلا بهشون محل نزار تو داری زجر میکشی واسه حرف اینا هرجی میخان بگن اهمیت نده اصلا

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
سعی کن با خانوادت مدارا کنی معلومه که باعث میشی بهت بی احترامی کنن  خودتو و اعصابتو کنترل کن وق ...

چخبرهههه سرکش و گناهکار و.....

هردو طرف باید مدارا کنن. حانوادش بهش میگن نجس اینکه میگه نمیتونم زیاد برم دستشویی . 

مادرش بهش حمله میکنه میزنه این گناه نیست!؟ 

این بچه عصبی میشه ولی اونام جای کمک اونه رفتارشون . خانوادشم باید باهاش برن همه نیاز به مشاور دارن