2777
2789
عنوان

دامادمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 51 پست
ن در کل با من راحت هست.ینی زمانی که رابطش با خواهرش رو مبینم برای من هیچوقت فرقی با اونا نذاشته

میفهمم چی میگی ولی دیگه راحتییی نه در اون حد که بخواد دست به اندامت بزنه امیدوارم بفهمی چی میگم،خداروشکر که فرقی نذاشته و مهربونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر شما توی دوره آقای عمادی شرکت کردید؟اکر شرکت کردین بیاید یک نفر از به پشتیبانی پیام بده و بگه کع من فلانی رو معرفی کردم

بعدش به اون طرف ۱۹۰ میدن

نصف نصف کنیم میشه نفری ۸۰ تومن

حالا اگر رضایت دارید آیدی ایتاتون رو بدید تا من از اونجا شمارتون رو برای ایشون بفرستم و بگم که شما رو معرفی کردم بعدش شما باید بهش بگید که اره فلانی منو معرفی کرده

بعدش به من ۱۹۰ میدن شما که به من شماره کارتتون رو بدید ۸۰ تومن رو بهتون میدم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

سلام وقت بخیر شما توی دوره آقای عمادی شرکت کردید؟اکر شرکت کردین بیاید یک نفر از به پشتیبانی پیام بده ...

یادش بخیر

عنوز دوره برگزار میکنه اقای عمادی؟

کانال ایتاشون رو میدید

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻
یادش بخیر عنوز دوره برگزار میکنه اقای عمادی؟ کانال ایتاشون رو میدید

اگر میشه فردا بدم بهتون

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣