2777
2789
عنوان

دامادمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 51 پست
اون جای پدرته یا برادرته بابا از نه سالگي ات کنارتون بوده این چه فکریه میکنی بی‌انصافی در حقش نکن

و نظرت در رابطه با اینگه بگم ۶ سالگی چی بهش بگم؟

اره واقعا همیشه هر کاری از دستش بر بیاد برام انجامش میده

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری میکنم که دور باشم اصلا نمیشه مدام دانشگاهم ی شهر دیگس میان پیشم هم خودش و هم خواهرم خیلی م ...

بخاطر خواهرت ؟ینی ازش خوشت میاد ؟بنظرم خیلی مسخرست داماد دست به کمر خواهر زن بزنه یا اصلا چرا باید بگه تو از مردا بدت میاد از کجا به این موضوع پی برده نگنه انتظار داره باهاش روبوسی کنی 

چون اون فکر میکنه من بهش بدبین هستم که دست نمیدم برای سلام و ...

دیوونه ای آیا دختر خوب..؟😡

بعد بگی بهش تازه خودش شروع میکنه ازت سواستفاده کنه 

چرا آتو میخای بدی دسش 

شما هم بدت میاد دسش بخوره بهت زیاد جلوش نشین برو تو اتاقت درستو بخون😒

بخاطر خواهرت ؟ینی ازش خوشت میاد ؟بنظرم خیلی مسخرست داماد دست به کمر خواهر زن بزنه یا اصلا چرا باید ب ...

ن چند بار خواستگار اومد و من رد کردم 

اونها واقعا هیچ مشکلی نداشتن

ولی خب من خوشم از ازدواج نیاد

واسه همین بهم میگه

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻
ن چند بار خواستگار اومد و من رد کردم  اونها واقعا هیچ مشکلی نداشتن ولی خب من خوشم از ازدواج ن ...

یه سوال ..راستشو بگو ازش خوشت میاد ؟خواستگار رد کردن یعنی پسند نکردی ثانیا شما هنوز سنی نداری که ازدواج کنی خوب 

و نظرت در رابطه با اینگه بگم ۶ سالگی چی بهش بگم؟ اره واقعا همیشه هر کاری از دستش بر بیاد برام انجام ...

نه اصلا قضیه تجاوز بهش نگو 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چون اون فکر میکنه من بهش بدبین هستم که دست نمیدم برای سلام و ...

هیچ دلیلی نداره اینو بهش بگی،تازه ممکنه از در دوستی وارد شه و ایشونم ازت سو استفاده کنه

هیچ دلیلی برای ایجاد صمیمیتی که منجر به تماس های پی در پی بشه وجود نداره، ما محارم مونم این لمس ها را رو تا این اندازه ندارند و ضرورتی هم نداره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند