2777
2789
عنوان

غدد روی هاله ی قهوه ای سینه؟؟

4971 بازدید | 15 پست

کسی هست که داشته باشه تین غددو بصورت برجسته؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

احتمالا غدد چربی هست مثل جوش زیر پوستی

غدد مونتگومری غدد چربی هاله پستانن که بصورت چندتایی و تکی هستن

اما برا من یدونش برجستست بزرگ تره

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غدد مونتگومری غدد چربی هاله پستانن که بصورت چندتایی و تکی هستن اما برا من یدونش برجستست بزرگ تره

ایرادی نداره عزیزم اگر درد نداره مشکلی نیست،کاربرد غدد مونتگومری بیشتر در مواقع شیردهی هست که با ترشحاتشون نوک سینه رو ضد عفونی میکنند

جان و جهان من تویی   
غدد مونتگومری غدد چربی هاله پستانن که بصورت چندتایی و تکی هستن اما برا من یدونش برجستست بزرگ تره

منم چندتا برجسته دارم یکیشون رو وقتی فشار میدم مث جوش یه چیز سفید میزنه بیرون فک نکنم چیزی باشه

درصد خیلی خیلی بالا هیچی نیست ولی یه دکتر برو نگران نباش عزیزم

خیلی میترسم اگه بچه نداشت تاحالا رفته بودم اما بچم کوچیکه میترسم برم بگه مشکلیه دیگه نتونم درست به بچم برسم

خیلی میترسم اگه بچه نداشت تاحالا رفته بودم اما بچم کوچیکه میترسم برم بگه مشکلیه دیگه نتونم درست به ب ...

اصلا نترس 

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته

ترس تو بیجاست

و به انید خدا هیچ مشکلی نیست☘️

منم چندتا برجسته دارم یکیشون رو وقتی فشار میدم مث جوش یه چیز سفید میزنه بیرون فک نکنم چیزی باشه

برامن بعد شیردهی اینجوری شد بعداینکه دخترم ازشیر گرفتم

عفونت کرد وبعداز مصرف دارو عفونتشش برطرف شد وکوچیک تر شد اما محو نشد و یذره برجستگی داره

براشما چندوقته اینجوری؟؟؟وقتی فشار میدین ترشح سفید داره؟همیشه یا گاهی؟؟

براشما چندوقته اینجوری؟؟؟وقتی فشار میدین ترشح سفید داره؟همیشه یا گاهی؟؟

اصلا یادم نیست چند وقته دارمشون چون خیلی نسبت بهشون بی اهمیتم منم دوتا شیردهی داشتم اما مال زمان شیردهی نیستن با هربار فشار دادن ترشح نمیاد گاهی وقتا وقتی که خیلی بزرگ میشن و احساس میکنم یه چیزی داخلشان جمع شده فشار میدم ترشح میاد 

اصلا یادم نیست چند وقته دارمشون چون خیلی نسبت بهشون بی اهمیتم منم دوتا شیردهی داشتم اما مال زمان شیر ...

مث منه دقیقا منم تو شیردهی یادم نیست بعد از شیر گرفتن دخترم متوجه شدم همیشه هست گاهی بزرگ تر میشه فشار که میدم که ماده موم ماندد سفیدی داخلشه

[QUOTE=364616285]سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم چی شد رفتید دکتر[/QUOTسلام نه من نرفتم دکتر شما میشه ازعلایم وحالتتون بگین

[QUOTE=364616285]سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم چی شد رفتید دکتر[/QUOTسلام نه من نرفتم دکتر شما میشه ...

وقتی شیر میدم بعد چند ثانیه از سینه چپم از غدد مونتگری شیر بیرون میاد در حد یه قطره از هاله سینه منظورمه.