2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 49 پست
شوهرم میگه  بابام مرد بعدهزارسال اونوقت تقسیم میکنیم بین بچه ها منم گفتم تااون موقع فقط منازجر ...

نرو بگو خودت برو نترس زنا همیشه از زنای قاطع حساب میبرن

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری شریک هستین که میگه تقسیم بشه بین بچها فقد در ازای کمک سهم برمیدارید؟

بله به شوهرم میگم سهممونابیارخونه خودمون

میگه بابام مردبعدهزارررسال بین بچه هاش تقسیم بشه بعداون موقع

چجورشوهرت راضی شدسواکنه

ببین با قاطعیت گفتم من اونجا نمیام بیار خونه خودمون محکم و بدون حرف اضافه گفتم خونه خودم راحتم خسته شدم ی کم دراز میکشم بعد ادامه میدم به هرکسم خواستم میدم حرف با منطق گفتم نتونست بهانه بیاره براما سوا بود فقد چون خونم خیلی دورتر از باغ بود میبرد خونه مادرش گفتم یا کارگر بگیر یا اونطور که من میگم عمل کن

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

اره در.  ازای کمک

اها براشما خب فرق داره اونا مال خودشونه شما در واقع ببخشیدا مثل کارگر میری کمک میکنی در قبال دست مزد بهت سهم میدن در واقع شغل شماست نه شوهرتون این شمایی که داری کارگر میکنی نکه شوهرت کشاورز باشه اینجا فرق داره اگه راحت نیستی نرو بگو خودش بره فکردم از ملک باغ و درختاش سهم دارید 

بله

با اینکه سنت بیشتر از ماست ولی خیلی کم سیاستی هرکسی بود تا الان جدا میکرد سهمشو

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دقیقاچوپان بی مزد

ببین ببخشید ولی حرف شوهرت درسته شما سهمی نداری که بیاره خونت در ازای کمکت دست مزد میگیری مثلا ببخشید ی کارگر میگیری برا خونت تا تمیز کنه بعد موقع رفتن بهش ی کیسه برنج بدی ایا اون کارگر میتونه بگه من نمیام خونتو تمیز کنم تو اون کیسه برنجو بیار خونم نمیشه که شما باید بری کمک کنی تا سهم بگیری 

ببین با قاطعیت گفتم من اونجا نمیام بیار خونه خودمون محکم و بدون حرف اضافه گفتم خونه خودم راحتم خسته ...

به شوهرم میگم من به حقوق کارمندان راضیم نمیخام بابا

آرامش‌بخش نریزین

ببین ببخشید ولی حرف شوهرت درسته شما سهمی نداری که بیاره خونت در ازای کمکت دست مزد میگیری مثلا ببخشید ...

خوب میدونی من به شوهرم دیشب گفتم نمیخام باحقوق کارمندیت کفایت میکنه 

میگه آره بشین خونه لم بده نرومحصول منا جمع کنی به مسخره

شوهرم مقابله ممنه  جخ تازه میگه دامادمون بایدخاهرماطلابگیره سرتاپاشا خیلی خوبه

وای خدا رو شکر من خواهرشوهر ندارم 

ولی به شوهرت بگو کارگر بگیره در ازای سهمتون 

من خودم ۳ تا جاری دارم که دوتاشون با مادرشوهرم میرن محصول چیدن من و یکی از جاریا نمیریم در ازاش اونا سهم بیشتری برمیدارن ما سهم کمتر

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
به شوهرم میگم من به حقوق کارمندان راضیم نمیخام بابا آرامش‌بخش نریزین

نه بگو شغل خودته خودت برو ی کمک خرجیه بالاخره