2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 49 پست
امسال گاهی برو گاهی بگو کاری داری یا مریضی بهونه بیار  درضمن سعی کن از اونجا برای خودت پول برد ...

کلن پارسال ۲۵تا۳۰ میلیون بهمون پول دادن

اون وقت برادرشوهرم فقط پول گوشیش شد۳۰تومن=///تبعیض چقدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم منفجرمیشم

نرو بگو به منچه وقتی سهمی ندارید عملا شریک نیستید 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

خیلی عصبیم تقصیرکیه این وسط

شوهرت چون به قول شوهرم هیچ وقت دوتا زن نمیتونن تو یه خونه با هم بسازن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
همیشه ازفصل تابستان بیزارم بابچه کوچیکم بیچاره میشم 

نرو اینکه بری لطفه ولی اگه همیشکی باشه میشه وظیفه 

موضوع خواهر شوهرتم گفتی فامیلین بس با شوخی توجمعی که هم شوهرت باشه هم پدرشوهرت بگو فلانی همچین حرفی شنیدم زدی این بابات اینم داداشت من نصف نصف کار میکنم ولی یک چهارم برمیداریم نکنه انتظار داری بی مزدو مواجب کار کنیم شما مزد بگیری فقد با خنده و شوخی ولی در کل نری بهتره 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

همیشه ازفصل تابستان بیزارم بابچه کوچیکم بیچاره میشم 

خوب یه جوری به شوهرت بفهمونم این کارا رو دوست نداری 

پدرشوهر منم زمین داره تابستونا خانوما میرن برا چیدن محصولات عدس تخمه افتابگردان و..‌ ولی من از همون اولش نرفتم الانم ۴ ساله عروسشونم نمیرم کسی هم ازم توقعی نداره چون از اول همینطوری بود

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
نرو اینکه بری لطفه ولی اگه همیشکی باشه میشه وظیفه  موضوع خواهر شوهرتم گفتی فامیلین بس با شوخی ...

شوهرم میگه  بابام مرد بعدهزارسال اونوقت تقسیم میکنیم بین بچه ها

منم گفتم تااون موقع فقط منازجرمیدی

بنظرتون میگن سهم کشاورزی بیارحیاط خودمون خودم درست کنم زورمیگم بنظرت

نه منم مثل تو بودم بداما الو چه بود سهم هم نبودا همش مال خودمون بود دیدم مادرش همچین انگار مال دزدیه پر میکرد به هر کدوم از دختراش اصلا نگا هم به ما نمیکرد اجازه بگیره از چین بعدیش نه سال بعد از چین بعدی بردم خونه خودم تنها بودم ولی اختیارش دست خودم بود به هرکسی هم دلم خواست هر میزان که خواستم دادم به اسم خودمم تموم شد 

شوهرم میگه  بابام مرد بعدهزارسال اونوقت تقسیم میکنیم بین بچه ها منم گفتم تااون موقع فقط منازجر ...

متولد سال ۷۲ هستی؟؟؟ 

شوهرم میگه  بابام مرد بعدهزارسال اونوقت تقسیم میکنیم بین بچه ها منم گفتم تااون موقع فقط منازجر ...

چطوری شریک هستین که میگه تقسیم بشه بین بچها فقد در ازای کمک سهم برمیدارید؟