2777
2789

تابستون نودوچهار یه کاربری میگفت یه نماز بلده که ادمی که بهش ظلم شده باید کاملا برهنه تاکید میکنم کاملا برهنه زیر اسمون بخونه و بعد موهاشو پخش و پلا کنه و نفرین کنه و میگیره و طرف میمیره!!!!ایشون مدعی بودن مادرشوهرشون تصادف کرده مرده با این روش حکایت بامزه ای بود که منجر به قطع دسترسی ایشون شد چه تاکیدی هم داشت بنده خدا   

ولی من فکر نمیکنم هرگز با نفرین و جادوی وودو.  و ارزوی مرگ عمر کسی به پایان برسه 

حساب کتابای دنیا دقیق و پیچیده ست 

گاهی ادما خیلی همدیگه رو جدی میگیرن و بزرگ میکنن ولی از نظر خداوند کل داستان حایز اهمیت نیست 

حال متکلم از کلامش پیداست

اتفاقا من اصلا دلم نمیخواد بمیرن دوست دارم انقدر عمر کنه که تمام خوشبختیای منو ببینه و بسوزه ! منم ادم حسابش نکنم مثل اونکه وقتی ما احتیاج داشتیم ادم حسابمون نکرد! بدترین احساسات ممکن و براش ارزو میکنم! از خدا میخوام حسرت خوشبختیه دختراش به دلش بمونه هر دو تا رو دستش بترشن باد کنن هیچ مردیس نگاشون نکنه تا جرررررر بخوره

دخترم تمام زندگی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من که خیلی ذااات بدی داره میخواد که پسرش اصلا بمن اهمیت نده فقط هرچی اون میگه بگه چشم فقط هم دور دختراش بگرده پولاش رو خرج اونا کنه منم هیچی نگم بگم آفرین من هیچی نمیخام فقط برس به اونا.و خیلییی هم مشتاق سفر با ماست.وقتی هم خونه اونا باشیم فقط زیر نظر داره که ما چی میگیم کجا میریم چکار داریم میکنیم خوب آخه بتووووووچهههه

دلم میخواد گننننج پیدا کنم  
سلام. عزيزم من ميتونم قسم بخورم مادرشوهر من اگر تو دنيا بين ده نفر نباشه تو ايران بين ده مادرشوهره ظالميه كه عروسشو اذيت كرده. چيزايي سرم اورده كه هركي بشنوه شاه درمياره. چهارماه هم هست ديگه باهاش قطع رابطه كردم خداروشكر. هميشه به خدا ميگم به خودت سپردمش. اگر خداهم بهم بگه ببخشش نميبخشمش. در صورتي كه همه ي فاميل ميدونن من چقدر زود ميبخشم و اصلا از كسي چيزي به دل نميگيرم. اندازه ي شش سال و خورده اي كه منو اذيت كرد همون قدر حرف دارم. اما هروقت رفتم نفرين كنم زبونم نچرخيد. گفتم يه بار سر خانواده ي خودم برميگرده. فقط به خدا واگذارش كن. خدا صبرش زياده اما اگر جواب بده هيچي براش نميمونه. خدا ان شالله هممونو نجات بده

مادرشوهر منم جز اون ده تاست با تفاوت اینکه دست از سر من برنمیداره منم باهاش قهر کردم اما پرو پرو پا میشن میان خونم میگن خونه خودمونه تو ناراحتی برو بیرون

دخترم تمام زندگی من

عزیزم من نمیگم تو مقصری مطمن هستم که بلا سرت اورده ولی من نظرم رو گفتم نفرین اصلا درست نیست باعث میشه خیلی بیشتر اذیت بشی فقط باید با کسی که ارامشت رو به هم ریخته قطع ارتباط کنی یا اونقدر سنگین برخورد کنی که حواسش جمع بشه،امیدوارم که رفتارش خوب بشه و زندگی خوبی کنار هم داشته باشید،

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
منم همیشه آرزوی مرگ مادر شوهر عفریته و عجوزم  و دارم ولی نمیمیره روز به روزم داره جوون تر میشه کثافت شصت سالشه . من همش روزشماری میکنم مثلا اون اگه هفتاد سالگی بمیره من اون موقع میشم چهل ساله بازم اگه اون موقع بمیره خوبه

این طوری بخشی از جوانیت رو با کینه و ناراحتی سپری می کنی

روی خودت کار کن: کمتر ببینش، درد دل نکن باهاش، جلوی شوهرت ازشون تعریف کن و با سیاست بهش بفهمون چه ذاتی دارن، حرف هاش برات اهمیتی نداشته باشه به قول سینوحه انگار مگس دم گوشت وز وز می کنه، یا اگه میتونی با خنده جواب حرف هاش رو بده، اجازه دخالت تو زندگی شخصیت رو به کسی نده، روحت رو انقدر بپرورون تا کارها و ناحقی ها و بی احترامی هایی که در حقت کردن ناراحتت نکنه و بسپرشون به خدا

سرنوشت از دست تو

ممنون از همه شما که اومدید بامن همدردی کردید میدونم با نفرین من اون نمیمیره خیلی سگ جونه ، ولی حداقل فهمیدم تو این دنیا تنها نیستم و کسایی مثل منم هستن که دارن از مادر شوهر زجر میکشن .

اخه چرا انقدر اذیتتون میکنن مگه چیکارتون کردن ؟ خوشبختیه پسرشون مگه ارزوشون نیست

نه عزیزم نیست ! بعضیا حس حسادت و تنفرشون به حس دوست داشتنشون غلبه میکنه! مثلا مادر شوهر من میخواد واسه پسرش یه کاری بکنه اما درصد حسادتش از من خیلی بیشتر از دوست داشتن پسرشه ! 

دخترم تمام زندگی من

من اصلا با فلسفه این که خدا جای حق نشسته و  حقمون رو ازشون میگیره مشکل داره. واقعا اگه مادر شوهرم تو اوج بد بختی بیافته تاوان کارهای خودش رو میده اما چی به من میرسه. دلم که شکسته درست میشه. آبرویی که از من رفته بر میگرده. جوونیم بر میگرده؟

واگذارش كن به خدا

من ك همينكارو كردم و بعدش قطع ازتباط 

خونش تو حياط خونمه ولي بقران بيشتر از سه ماهه ك باهاش ارتباط ندارم 

دوبار تو پاركينگ ديدمش حتي سلام نكردم سوار ماشين شدم و رفتم 

انگار كسي نبود

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

دوستان من کاملا با آرزوی مرگ برای کسی مخالفم و واقعا این چه آرزوییه که دختراش رو دستش بترشن،آرزوی خوشبحتی واسه همه جوونا میکنم ایشالله همه به عشقشون برسن ایشالله همه مادر شوهرای نا اهلم خدا اهل کنه،خیلی از عروس ها هم بی چشم و رو هستن ،مادرم سه ساله بچه داداشمو بزرگ میکنه زن داداشم میره سر کار،زن داداشم روز مادر یه زنگ نمیزنه،همه عروس ها هم خوب نیستن همه مادرشوهرا بد،ایشالله که خودمون از عروس بودن کم نذاشته باشیم

عزیزم من نمیگم تو مقصری مطمن هستم که بلا سرت اورده ولی من نظرم رو گفتم نفرین اصلا درست نیست باعث میشه خیلی بیشتر اذیت بشی فقط باید با کسی که ارامشت رو به هم ریخته قطع ارتباط کنی یا اونقدر سنگین برخورد کنی که حواسش جمع بشه،امیدوارم که رفتارش خوب بشه و زندگی خوبی کنار هم داشته باشید،

مرسی عزیزم