زندگيم رو جوري تنظيم كردم ك عواقب رفتاراش بهم نرسه😌
خودم از زندگيم محافظت ميكنم و ارزوي مرگ كسي رو نميكنم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچ وقت ارزوی مرگ کسی رو نکن اصلا اصلا این طرز فکر درست نیست،خودتم خانواده داری یا شاید عروس دار بشی دوست داری عروست اینجور بگه هرچقدرم بد باشی،من دیدم که میگم نفرین برمیگرده
منم همیشه آرزوی مرگ مادر شوهر عفریته و عجوزم و دارم ولی نمیمیره روز به روزم داره جوون تر میشه کثافت شصت سالشه . من همش روزشماری میکنم مثلا اون اگه هفتاد سالگی بمیره من اون موقع میشم چهل ساله بازم اگه اون موقع بمیره خوبه
منم همیشه آرزوی مرگ مادر شوهر عفریته و عجوزم و دارم ولی نمیمیره روز به روزم داره جوون تر میشه کثافت شصت سالشه . من همش روزشماری میکنم مثلا اون اگه هفتاد سالگی بمیره من اون موقع میشم چهل ساله بازم اگه اون موقع بمیره خوبه
خخخخ دقیقا عین من.البته هنوز مادر مادرشوهرم زنده س.خدا میدونه چقد میخواد عمر کنه.کی باشه که دیگه نباشه
هیچ وقت ارزوی مرگ کسی رو نکن اصلا اصلا این طرز فکر درست نیست،خودتم خانواده داری یا شاید عروس دار بشی دوست داری عروست اینجور بگه هرچقدرم بد باشی،من دیدم که میگم نفرین برمیگرده
من پسر ندارم ، ولی دوست دارم اگه به کسی بدی کردم بهش حق میدم پشتم نفرین کنه و آرزوی مرگ واسم کنه، مطمین باش از روی خوشی نیست که این تاپیمو زدم دلم از دستش خونه پیرزن عفریته
سلام. عزيزم من ميتونم قسم بخورم مادرشوهر من اگر تو دنيا بين ده نفر نباشه تو ايران بين ده مادرشوهره ظالميه كه عروسشو اذيت كرده. چيزايي سرم اورده كه هركي بشنوه شاه درمياره. چهارماه هم هست ديگه باهاش قطع رابطه كردم خداروشكر. هميشه به خدا ميگم به خودت سپردمش. اگر خداهم بهم بگه ببخشش نميبخشمش. در صورتي كه همه ي فاميل ميدونن من چقدر زود ميبخشم و اصلا از كسي چيزي به دل نميگيرم. اندازه ي شش سال و خورده اي كه منو اذيت كرد همون قدر حرف دارم. اما هروقت رفتم نفرين كنم زبونم نچرخيد. گفتم يه بار سر خانواده ي خودم برميگرده. فقط به خدا واگذارش كن. خدا صبرش زياده اما اگر جواب بده هيچي براش نميمونه. خدا ان شالله هممونو نجات بده
من هم متنفرم اما هیچ وقت آرزوی مرگش رو نکردم بجز امسال عید که خیلی دلمو سوزوند. خرافاتی نیستم اما از اینکه شر نفرین به خودم برگرده میترسم .چند سال پیش داشتیم با دوستم درد و دل میکردیم در مورد مادر شوهرها. که شوهر دوستم سر میرسه میگه چی میگید . دوستم میگه هیچی مریم مادر شوهرش خیلی اذیت میکنه داره درد و دل میکنه شوهرش هم با خنده میگه بگو نگران نباشه به زودی می میره. سر یه هفته نشد مادر خودش فوت کرد. خیلی حس بدی بهم داد