2777
2789

من شب عروسيم اخراي مراسم خسته شدم بودم دستمو بردم پشتم كمرمو ماليدم گفتم اخ خسته شدم

مادرشوهرم اخماشو كرد توي هم و گفت زهرمار ِخسته شدم انقد خودتو لوس ميكني مگه فقط تو تا حالا عروس بودي😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب عروسيم اخراي مراسم خسته شدم بودم دستمو بردم پشتم كمرمو ماليدم گفتم اخ خسته شدممادرشوهرم اخماشو كرد توي هم و گفت زهرمار ِخسته شدم انقد خودتو لوس ميكني مگه فقط تو تا حالا عروس بودي😐😐😐😐

این نهایت بی ادبی هست . واقعا تاسف داره رفتار مادرشوهرتون

این نهایت بی ادبی هست . واقعا تاسف داره رفتار مادرشوهرتون  

اصن مادرشوهر و پدرشوهر من گونه هاي نايابن

حتي به پدر و مادر من فحش دادن

ولي من تا حالا يه كلمه جوابشونو ندادم

فقط بي محلي كردم و حالا پنج ماهه قطع ارتباط

انقد كه از بي محلي من سوختن بهم فحش ميدن  

سلام مادر شوهر من زن ساکتیه ولی ی دختره اشغال داره ک یادش میده! عقدمو کوفتم کردن من بدبخت! ازشون 500تا پله بالاترم.. منم دارم جدا میشم.. اخه حیف نفرین بهشون.. ترشیده عوضی.. ایشالا امام حسین خودش بزاره تو کاسه شون.. 

من شب عروسيم اخراي مراسم خسته شدم بودم دستمو بردم پشتم كمرمو ماليدم گفتم اخ خسته شدممادرشوهرم اخماشو كرد توي هم و گفت زهرمار ِخسته شدم انقد خودتو لوس ميكني مگه فقط تو تا حالا عروس بودي😐😐😐😐

یا خدا

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها یه سوال 

اگه پدرشوهرتون فوت بشن و مادر شوهرتونوتنها بمونه شما نگهش میدارید؟

اگه به دستو پای خودش باشه 

یا نه نیاز به کمک داشته باشه 

در دو صورت جواب بدید کهدچیکار میکنید 

مادرشوهرتونم یه پسر دختر بیشتر نداشته باشه 

بجز پرستار گرفتن و اینا چجوری باید به همسرمون بگیم که مادرش با ما توی یه خونه زندگی نکنه و خونه جدا نزدیک خودش بگیره و بره سر بزنه 

یا چجوری بگیم که منکه عروسشم وظیفه ای ندارم تر و خشکش کنم ،مادری و زحمتی برای من نکشیده که حالا حق گردنم باشه که بخوام نگهش دارم دخترش تر و خشکش کنه و بحث خرجشه تو بده که مثلا از دوماد نخوره

ببخشید استارتر جان

این مسئله ذهنمو درگیر کرده .

بااینکه مادرشوهرم خوبه و پدرشوهرمم زندست ولی دوست ندارم بعدا من نگهش دارم توی خونم 

آزادی و زندگیم گرفته میشه .

مادرشوهرم البته سرحال ولی پدرشوهرم داغونه میترسم بمیره 

بد وخوب همه جا هست ولی نفرین نکردم و نمیکنم میدونم خدا جای حق نشسته/مادر شوهرم انقد با من بد بود و حرفای آجیش رو گوش میداد تا باعث شد ازش دور شم بعد آجیش جوری تو جمع ضایعش کرد ک تا الان نتونسته جمش کنه/

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

مادرشوهر بد ندیدین شما.

تاپیک من رو بخونین، مادرشوهراتونو میذارین روی سرتون حلوا حلوا میکنین  

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.