2777
2789

هرکسی ناحقی کنه تو همین دنیا تاوان پس میده نیازی به نفرین نیست برای آرامش موفقیت زندگی خودتون دعا کنید . یه دختر با هزار امید وارد زندگی مشترک میشه مطمئن باشید کسی که بخواد امید کسی رو نا امید کنه روزگار خوش نمیبینه

اتفاقا یه جا شنیدم به مادر شوهرم میگفتن خودش نذاشته مادرشوهرش پسرشو ببینه حالا یه عروس گیرش اومده لنگه خودش! یعنی مناما خدا شاهده التماس شوهرم میکنم میگم برو اونجا یه هفته بمون کاری به من نداشته باش خودش نمیره ! اما دیگه به قول شما چوب خدا صدا نداره خدا یه جوری همه چیزو رو هم میکنه که اون فکر کنه تقاص کاره خودشه!

مادرشوهر شما که واقعا خیلی ناحقی میکنه پسرش در حق شما کوتاهی میکنه به جای خجالت کشیدن شما رو ناراحت میکنه اینجور آدما فقط جای تاسف دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درست میگی نیکی..دل من رو خیلی سوزوندن ولی دارم میبینم چطور دلاشون سوزونده داره میشه.از خدا میخوام به سرشون بیاره بدیهایی که کردند بمن تهمتهایی که زدن بمن دادگاه برام درست کرده بودن.خدا بزاره تو دامنشون خیر نبینن الهی 

دلم میخواد گننننج پیدا کنم  
اتفاقا یه جا شنیدم به مادر شوهرم میگفتن خودش نذاشته مادرشوهرش پسرشو ببینه حالا یه عروس گیرش اومده لنگه خودش! یعنی مناما خدا شاهده التماس شوهرم میکنم میگم برو اونجا یه هفته بمون کاری به من نداشته باش خودش نمیره ! اما دیگه به قول شما چوب خدا صدا نداره خدا یه جوری همه چیزو رو هم میکنه که اون فکر کنه تقاص کاره خودشه!

عزیزم زندایی من زنگ میزد فحش میداد میگفت حسرت دیدن بچت رو دلت میذارم مراسم مادربزرگمم به خالم زنگ زده بود گفته بود نمیذارم شوهرم بیاد شوهراتون روزگارتون سیاه کنن جریانش با شما خیلی فرق داره

شاید باورتون نشه ولی من حتی روز جشن عقدم که همه میگفتن وای چقدر ناز و خوشگل شدی و این حرفا مادر شوهرم تو صورت من نیگاه نمیکرد به کفشام نیگاه کردو خیلی تند گفت مبارکه و ...   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

میگم بترشن چون نمیتونه ببینه شوهرم منو دوست داره واسم همه کار میکنه به جای اینکه خوشحال باشه ما خوشبختیم چشم نداره ببینه همش داره شوهرمو علیه من پر میکنه چون دختر خودش بدبخت شده جدا شده ! میگه چرا من خوشبخت باشم! پس حقشه یه ریال ددست تو جیب نکرد هزارتومن خرج کنه واسه عروسیه پسسرش ! تا خدا اورد به سرش مجبور شد 100 میلیون پول وکیل بده که دخترش جدا شه! بله .. خدای که جای حق نشسته

خدا جای حق هم نشسته بله،پس فکر نکنم نیازی باشه تا نفرین کنیم کسیو،اگه اون رفتارش بده چش نداره خوشبختیتو ببینه قبول،ولی تو اگه رفتاراشو دوست نداری ،نخواه که تو هم مثل اون باشی ،پدر شوهر منم تو مراسم گفتن کل خرجارو خودشون میدن آخرش انداختن کلیشو به گردن شوهرم،و کلی بلا و مشکلات سرشون اومد،منم کلی حرص خوردم از کاراشون ولی هیچ کدوم از مشکلاتشونو قضاوت نکردم،اگه اون بده تو خوب باش عزیزم،

تابستون نودوچهار یه کاربری میگفت یه نماز بلده که ادمی که بهش ظلم شده باید کاملا برهنه تاکید میکنم کاملا برهنه زیر اسمون بخونه و بعد موهاشو پخش و پلا کنه و نفرین کنه و میگیره و طرف میمیره!!!!ایشون مدعی بودن مادرشوهرشون تصادف کرده مرده با این روش حکایت بامزه ای بود که منجر به قطع دسترسی ایشون شد چه تاکیدی هم داشت بنده خدا   ولی من فکر نمیکنم هرگز با نفرین و جادوی وودو.  و ارزوی مرگ عمر کسی به پایان برسه حساب کتابای دنیا دقیق و پیچیده ست گاهی ادما خیلی همدیگه رو جدی میگیرن و بزرگ میکنن ولی از نظر خداوند کل داستان حایز اهمیت نیست

خوبه حالا نگفته تو همون حالت لخت باید یه عکس بگیره بفرسته واسه من  

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

نيكي شما درست ميگي. اما وقتي ايشون يه دوماد داره و يه عررس ديگه بجز من داره. عروسيه دخترشو وسط مراسم بهم زد و شوهره بيچارش بعد از دوسال اومد تنهايي رفتن عقد كردن حالا هم خانواده ها قهرن. عروسيه مارو بهم زد و كار منو شوهرم تو ماشين به جاهاي باريك كشيد. تا پاي طلاق رفتيم اما چون قبلش عقد بوديم كاريش نميشد كرد. عروسيه برادرشوهرمم بهم زد و خانواده ها قهر كردن. خواهراش باهاش قهرن. مادرش نفرينش ميكرد. جارياش مصلحتي باهاش سلام عليك ميكنن. فقط فقط اين چهارتا بچه چشماشون به روي كاراي مادرشون بستس. جاريم كه سينه ميكوبيد نفرينش ميكرد. اين آدم تكليفش معلومه. فقط من نيستم

من به عدالت خداوند شک ندارم و همه کارا: تهمتا دروغا غیبتا نیرنگا و ... شو سپردم به خدا ایشالا که خدا خودش جواب بده

به جرات میتونم بگم تنها کسی که تو زندگیم تونست انقدر با من بد رفتار کنه بهم توهین کنه تهمت حتی دزدی بزنه و خیلی چیزای دیگه کسی نبود جز مادر شوهرم ، به خاطر شدت رفتارای زشتش واقعا نمیتونم باهاش خوب باشم ولی کاری به کارش ندارم و سپردمش به خدا.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

منم خیلی ازدست مادر شوهرم زجر کشیدم فکرمنید با یه تلفن زندگی مارا میریخت به هم خدا شاهده نفرین نکردم سپردم به خدا به عینه دیدم بلاهایی که سر من اوردن خیلی بدتر سر خواهر شوهرم اومد البته باز عبرت نمیگیرن مادرشوهرم گفت تو نفرین کردی که دقیقا همون بالا سر دخترم اومد البته با حالت ناله گفت ولی بازم دلم را سوزوند

منن گاهی که باعث تغییررفتارشوهرم میشه آرزوی مرگشو میکنن ولی از ته دل نیست عمردست خداست فقط کاری ازدستم برمیاداینه که ظلم هایی که درحقم کردو نبخشم و واگزارش کنم بخدا💔

خدایامرسی
شاید باورتون نشه ولی من حتی روز جشن عقدم که همه میگفتن وای چقدر ناز و خوشگل شدی و این حرفا مادر شوهرم تو صورت من نیگاه نمیکرد به کفشام نیگاه کردو خیلی تند گفت مبارکه و ...

خوبه باز همینو گفته مادر شوهر من 5 ساله عروسشونم از همه هم تو فامیلشون سرم حتی یک بارم نگفته یه چیزی مبارکته یا چقدر قشنگه

دخترم تمام زندگی من

میدونین چیه از همه بیشتر دلم برای مادر خودم میسوزه که میدونه چه بلاهایی سرم میارن خودشو میخوره اما هیچی نمیگه که من غصه نخورم! فقط بهم میگه حرص نخور خودتو مریض نکن فکر کن زن یه ادم  بی کس و کار شدی 

دخترم تمام زندگی من

یعنی یه عروسی هم بد باشه مادرشوهر باید آرزوی مرگش و بکنه خیلی از مشکلات چیزهای ریزی هستند که ارزش بزرگنمایی ندارند در کل هم نفرین کردن کار خوبی.نیست ما اگر واقعا صاحب.حقی باشیم که از ما دریغ شده خدا خودش.برامون جبران میکنه

من تا حالا مادر شوهرمو نفرين نكردم هيچي هم سرشون نيومده 🤔 يني نفرين كنم؟ بگم سر خودشون بياذ؟ 🤔

خواهرشوهراي من انقد مارمولك هستن كه نذارن مادرشوهراشون توي كارشون دخالت كنن

خواهرشوهر بزرگ من حتي دكوراسيون خونه مادرشوهرش رو طبق نظر خودش ميچينه. فرش بخرن مبل بخرن حتما باسد اينو واسه نظر دادن ببرن وگرنه روزگارشون رو سياه ميكنه   

يبار با كمربند افتاده بود بجون شوهرش و از خونه بيرونش كرده بود    اينو اخه كي ميتونه كاريش كنه؟؟؟