2777
2789

درس عقب مونده دارم که خودش از یه طرف باعث حال بدمه و حال بدمم از طرفی دیگر نمیزاره بخونم

حس دلتنگی و اضطراب هم دارم 

شخصی تو زندگیم هست (جنس مخالف نه ها)مثل یه دوست نه چندان صمیمی که دلتنگشم اما خب میدونم اونم باشه بازم حس بد دارم 

و اینکه به این فکر میکنم تا چند ماه دیگه واسه همیشه باید ازش خداحافظی کنم غمگینم میکنه

اما در کل افسرده ام و با بودن شخص خاصی هم درست نمیشه

منتظر انگیزه نمون برای انجام وظایفت و حرکت بسمت پیشرفت. چرا؟ چون انگیزه رفیق نیمه راهه! یه روز هست پنج روز نیست! بجای انگیزه چی لازم داری؟ روتین!

روتین و عادت باعث میشه پیشرفت کنی. یعنی مثل مسواک زدن مثل مرتب کردم تخت و ... کاری باشه که همیشه انجام میدی و بهش عادت داری. سعی کن اون کاری که تصمیم گرفتی رو مرتب و هرروز انجام بدی چه انگیزه‌اشو داشتی و چه بی انگیزه بودی به هرحال خوب یا بد انجامش بده و روتین رو بهم نزن.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

منتظر انگیزه نمون برای انجام وظایفت و حرکت بسمت پیشرفت. چرا؟ چون انگیزه رفیق نیمه راهه! یه روز هست پ ...

ممنون 

ولی حال بدم هست که اذیتم میکنه

به هر حال منم میخوام شاد باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون  ولی حال بدم هست که اذیتم میکنه به هر حال منم میخوام شاد باشم

اینام میگذره ولی بخون قبول شی 

بعدش همه مشکلاتت حل میشه 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ممنون  ولی حال بدم هست که اذیتم میکنه به هر حال منم میخوام شاد باشم

خب اول باید دقیق این سوال رو برای خودت ریشه یابی کنی که چرا شاد نیستی؟ دقیقا چه چیزی اذیتت میکنه و باعث شده غمگین بشی؟

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

اینام میگذره ولی بخون قبول شی  بعدش همه مشکلاتت حل میشه

کاش همینطور بود گلم

ولی حال روحی خراب با قبول شدن هم درست نمیشه

البته که قبول دارم یه دانشجو افسرده ،بهتر از یهکسیه که دانشگاه قبول نشده و افسرده هست😅

کاش همینطور بود گلم ولی حال روحی خراب با قبول شدن هم درست نمیشه البته که قبول دارم یه دانشجو افسرد ...

منم اوضاعم مشابه توعه گلم 

اما دختر خالم چند سال پشت کنکور بود یعنی باهاش حرف می‌زدی گریه میکرد حرف عادی ها خیلی چاق شده بود و اوضاش خیلی بد بود 

الان چند سالی هست قبول شده کاش ببینیش 

اندام ساخته عالی 

تیپ میزنه آرایشگاه میره اصلا بشینی کنارش تا صبح بدون هیچ درنگی باهات حرف میزنه

همه فکر میکنن کنکور دوتا کتابه امتحان میدی اما شرایط روحی و فشارشو در نظر نمیگیرن 

مطمئنم که با رفتن به دانشگاه و نهایتاً دو جلسه مشاوره حالت عالی میشه

بجنگ برای لبخندی که این روزا کمه🥲

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خودمم نمیدونم افسردگی گاهی اوقات دلیل نداره انگار

دقیقتر و عمیق تر بررسی کن. آدم بی دلیل حالش بد نمیشه اگه مدام این ناراحتی اتفاق میفته قطعا علتی داره